Trends:

Aconcagua Valley

Errazuriz Don Maximiano 2014

75cl Inhoud

Errazuriz Don Maximiano 2014

67,50€
67,50€
Winkel: Wijnservice.nl Estimated delivery: 48 uren
Verzendkosten: ¡GRATIS VERZENDING!

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2014 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Aconcagua Valley (Aconcagua, Chile)
Wijnkelder: Viña Errazuriz
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon
Allergenen: Bevat Sulfieten
Viña Errazuriz produceert deze Errazuriz Don Maximiano 2014 (67,50€), een wijn rode met herkomstaanduiding Aconcagua Valley die cabernet sauvignon druiven uit 2014 bevat. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Errazuriz Don Maximiano 2014

Errazuriz Don Maximiano 2014 (Cabernet Sauvignon)

Producent: Viña Errazuriz

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Aconcagua Valley

druiven: Cabernet Sauvignon

Meer zien

Reviews van Errazuriz Don Maximiano 2014

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Errazuriz Don Maximiano 2014:Waarderen Errazuriz Don Maximiano 2014:

4 /5

winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld. Vandaag de dag liggen de vele kwaliteitstradities in handen van Eduardo Chadwick, een van de nakomelingen van Don Maximiano. Eduardo vertegenwoordigd de 5e generatie van de familie in de wijn business. Hij heeft het hele productie proces van dit historische estate gemoderniseerd, hierbij is de afzonderlijke identiteit van de wijnen niet uit het oog verloren. Door de toewijding om estate wijnen te produceren van superieure kwaliteit staat Errázuriz bekend de "Beste Chileense wijn". Bij Errázuriz streeft men er naar om de beste wijnen te maken door elk stadium van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curico vallei tot het wijnmaken volgens de meest natuurlijke technieken, zorgvuldig te beheersen. Hierbij ligt een nadruk op de delicate behandeling van de wijnen met als doel ze zo elegant en complex mogelijk te maken. Het is door zijn dynamiek en passie voor wijn dat Errázurig tot de internationaal gerespecteerde producenten behoort van kwaliteitswijnen!
Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve 2014 heeft een mooie rode kleur met robijnrode tinten. Deze wijn wordt gemaakt van Cabernet Sauvignon, aangevuld met de Carmenère, Petit Verdot en Syrah. Een expressieve geur met aroma's die enorm complex zijn. Van rood fruit, zoals kersen, cassis, framboos, subtiele noten van rode bessen, tabak en hazelnoten. Deze rode wijn is fijn, stevig, licht zoet en komt samen met bittere chocolade, kersen en zoete specerijen die een uitstekende zuurgraad weergeven. Heerlijk bij lamsrack, runder filet, rood vlees en camembert kazen.
Meer zien
,

4 /5

Ik heb het in de wijnmakerij gekocht.
Bigarreau van kleur en van lage intensiteit. Ruikt veel naar eiken. Ik had de indruk dat het een genoeg bodied wijn was.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Errazuriz Don Maximiano 2014201620152011

4/5

winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld. Vandaag de dag liggen de vele kwaliteitstradities in handen van Eduardo Chadwick, een van de nakomelingen van Don Maximiano. Eduardo vertegenwoordigd de 5e generatie van de familie in de wijn business. Hij heeft het hele productie proces van dit historische estate gemoderniseerd, hierbij is de afzonderlijke identiteit van de wijnen niet uit het oog verloren. Door de toewijding om estate wijnen te produceren van superieure kwaliteit staat Errázuriz bekend de "Beste Chileense wijn".Deze 2016 wijn heeft maar liefst 22 maanden gerijpt op Franse eiken vaten waarvan bijna 70% nieuw. De wijn is niet gefilterd en geklaard maar op een natuurlijke manier gestabiliseerd.Bij Errázuriz streeft men er naar om de beste wijnen te maken door elk stadium van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curico vallei tot het wijnmaken volgens de meest natuurlijke technieken, zorgvuldig te beheersen. Hierbij ligt een nadruk op de delicate behandeling van de wijnen met als doel ze zo elegant en complex mogelijk te maken. Het is door zijn dynamiek en passie voor wijn dat Errázurig tot de internationaal gerespecteerde producenten behoort van kwaliteitswijnen!Errazuriz Don Maximiano 2016 is een prachtige rode wijn uit Aconcaqua in Chili. De paarsrode wijn van Cabernet Sauvignon, Carmenère, Petit Verdot heeft een expressieve geur met enorm complexe aroma's. Hij geurt naar rood fruit, zoals kersen, cassis, framboos, subtiele noten van rode bessen, tabak en hazelnoten. De smaak is fijn, stevig en licht zoet met iets van bittere chocolade, kersen, zoete specerijen en een heerlijk lange afdronk. Don Maximiano smaakt heerlijk bij lamsrack, runder filet, rood vlees en camembert kazen.
Meer zien
Wijnservice.nl

4/5

winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld. Vandaag de dag liggen de vele kwaliteitstradities in handen van Eduardo Chadwick, een van de nakomelingen van Don Maximiano. Eduardo vertegenwoordigd de 5e generatie van de familie in de wijn business. Hij heeft het hele productie proces van dit historische estate gemoderniseerd, hierbij is de afzonderlijke identiteit van de wijnen niet uit het oog verloren. Door de toewijding om estate wijnen te produceren van superieure kwaliteit staat Errázuriz bekend de "Beste Chileense wijn".Deze 2015 wijn heeft maar liefst 22 maanden gerijpt op Franse eiken vaten waarvan bijna 70% nieuw. De wijn is niet gefilterd en geklaard maar op een natuurlijke manier gestabiliseerd.Bij Errázuriz streeft men er naar om de beste wijnen te maken door elk stadium van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curico vallei tot het wijnmaken volgens de meest natuurlijke technieken, zorgvuldig te beheersen. Hierbij ligt een nadruk op de delicate behandeling van de wijnen met als doel ze zo elegant en complex mogelijk te maken. Het is door zijn dynamiek en passie voor wijn dat Errázurig tot de internationaal gerespecteerde producenten behoort van kwaliteitswijnen!Errazuriz Don Maximiano 2015 is een prachtige rode wijn uit Aconcaqua in Chili. De paarsrode wijn van Cabernet Sauvignon, Carmenère, Petit Verdot heeft een expressieve geur met enorm complexe aroma's. Hij geurt naar rood fruit, zoals kersen, cassis, framboos, subtiele noten van rode bessen, tabak en hazelnoten. De smaak is fijn, stevig en licht zoet met iets van bittere chocolade, kersen, zoete specerijen en een heerlijk lange afdronk. Don Maximiano smaakt heerlijk bij lamsrack, runder filet, rood vlees en camembert kazen.
Meer zien
Wijnservice.nl

4/5

Velen hebben al eens schuin gekeken naar deze mysterieuze zwarte fles. Het paradepaardje van Errázuriz bevindt zich onder de kurk en daar willen wij u kennis mee laten maken. De Don Maximiano bestaat voor 82% cabernet sauvignon aangevuld met petit verdot, cabernet franc en shiraz. De kleur is intens robijn-purperrood. Kersen, cassis, truffels en zwarte bessen worden omlijst door een hint van zwarte peper en subtiele nuances van chocolade en cederhout.
Meer zien
Grand Cru Wijnen