Trends:

Aconcagua Valley

Errazuriz Kai Carmenère 2009

75cl Inhoud
115,00€
Winkel: Wijnservice.nl Estimated delivery: 48 uren
Verzendkosten: ¡GRATIS VERZENDING!

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2009 Andere wijnjaren
2011, 2008 en N/A
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Aconcagua Valley (Aconcagua, Chile)
Wijnkelder: Viña Errazuriz
Volume: 75cl
Druiven: Carmenere
Allergenen: Bevat Sulfieten
Errazuriz Kai Carmenère 2009 (115,00€): een wijn rode herkomstaanduiding Aconcagua Valley uit de wijnkelders van Viña Errazuriz wiens selectie carmenere druiven uit het wijnjaar 2009 bevat. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Omschrijving van Errazuriz Kai Carmenère 2009

Errazuriz Kai Carmenère 2009 (Carmenere)

Producent: Viña Errazuriz

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Aconcagua Valley

druiven: Carmenere

Meer zien

Reviews van Errazuriz Kai Carmenère 2009

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Errazuriz Kai Carmenère 2009:Waarderen Errazuriz Kai Carmenère 2009:

4 /5

Don Maximiano Errázuriz heeft Viña Errázuriz opgericht in 1870 in de Valle de Aconcagua, 100 kilometer ten noorden van de hoofdstad Santiago. Errázuriz's filosofie wordt het best uitgedrukt door oprichter Don Maximiano zelf: 'De beste wijn komt van het beste land'. De Valle de Aconcagua heeft een mediterraan klimaat met warme zomers die worden gekoeld door een bries van de Stille Oceaan en de koude Humboldt zeestroming. Deze verkoelende invloed zorgt voor een lang groeiseizoen, waarin de druiven zo'n twee tot drie weken langer blijven hangen dan op andere wijnpercelen. Deze lange rijping heeft een positief effect op de smaak, intensiteit en concentratie.  Errazuriz Kai Carmenère 2009 heeft een diepe, intense rood paarse kleur. De Kai heeft geuren van kruiden en zwart fruit vermengd met tonen van zwarte peper, tabak en geroosterde rode paprika. Een wijn met een complexe wijn met subtiele noten van truffel, cacao en geroosterde koffie. Kai Carmenère 2009 is een rode wijn met veel diepte en een ongelofelijk langdurige afdronk. Een fantastische begeleider bij everzwijn, entrecote of een harde kaas zoals comité. Een wijn met een groot bewaarpotentieel.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Errazuriz Kai Carmenère 20092008

4/5

Don Maximiano Errázuriz heeft Viña Errázuriz opgericht in 1870 in de Valle de Aconcagua, 100 kilometer ten noorden van de hoofdstad Santiago. Errázuriz's filosofie wordt het best uitgedrukt door oprichter Don Maximiano zelf: 'De beste wijn komt van het beste land'. De Valle de Aconcagua heeft een mediterraan klimaat met warme zomers die worden gekoeld door een bries van de Stille Oceaan en de koude Humboldt zeestroming. Deze verkoelende invloed zorgt voor een lang groeiseizoen, waarin de druiven zo'n twee tot drie weken langer blijven hangen dan op andere wijnpercelen. Deze lange rijping heeft een positief effect op de smaak, intensiteit en concentratie. Errazuriz Kai Carmenère 2008 heeft een diepe, intense rood paarse kleur. De Kai heeft geuren van kruiden en zwart fruit vermengd met tonen van zwarte peper, tabak en geroosterde rode paprika. Een wijn met een complexe wijn met subtiele noten van truffel, cacao en geroosterde koffie. Kai Carmenère 2008 is een rode wijn met veel diepte en een ongelofelijk langdurige afdronk. Een fantastische begeleider bij everzwijn, entrecote of een harde kaas zoals comité. Een wijn met een groot bewaarpotentieel.
Meer zien
Anoniem