Trends:

Advertentie

Adverteer in Drinks&Co

Drinks&Co is een site voor wijn aanbevelingen met beoordelingen van gebruikers en experts met een duidelijke internationale functie (Drinks&Co.es aanwezig in Spanje, en in een paar weken met de release in de Verenigde Staten en Engeland met Drinks&Co.co.uk Drinks&Co.com).

Het Drinks&Co gebruikersprofiel is een gebruiker die is geïnteresseerd in het bekijken van informatie over wijnen, aanbevelingen ontvangen en wijn kopen. Een uniek profiel in Spanje en een ideaal platform voor toerisme boards, producenten, benamingen van oorsprong, wijn toerisme bedrijven of andere bedrijven die zich willen promoten met onze zeer gerichte doelgroep.


Promotie ruimtes

In Drinks&Co wij zijn creatief en wij passen aan de behoeften van adverteerders. We willen de adverteerder helpen om het hoogste rendement te krijgen en een relatie van vertrouwen herstellen.

Enerzijds wij bieden de industrie standaard maten op onze website als 300 x 250 of 160 x 600 aan. Wij bieden ook andere formaten zoals tekstlinks, nieuwsbrief, promotie of sponsoring van secties Drinks&Co als Drinks&Co thuis, benamingen van oorsprong, regio's of landen aan. Indien je ziekt naar andere manieren om jezelf te promoten in Drinks&Co, we staan open voor alles wat interessant is voor jou en onze gebruikers te zien.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via e-mail publicidad@uvinum.com of vul het contactformulier in.