Trends:

Aguardiente

Eau de Vie de Mirabelle

70cl

34,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Aguardiente (Gedistilleerd)
Producent: Massenez
Volume: 70cl
Land: Frankrijk
Vervaardigd door Massenez, Eau de Vie de Mirabelle is een aguardiente vervaardigd in Frankrijk. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Eau de Vie de Mirabelle bij Drinks&Co.

Bereiding van Eau de Vie de Mirabelle

Eau de Vie de Mirabelle

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Eau de Vie de Mirabelle is helder en kleurloos met gele highlights mogelijk als je ouder wordt.
 • Geur: Clean, opvallende gele pruim, zonder vreemde noten. De intense neus is een indicatie van de kwaliteit van de selectie van originele en delicate fruit distillatie. En ook een briefje amandel, typerend voor steenvruchten. Zeer fruitig, duurzaam en aantrekkelijk boeket.
 • Mond: Op het gebied van aroma's, de klassieke fruitbrandewijn gradatie gestructureerd in 3 grote organoleptische notes: Zeer subtiele bloemige noten van witte bloemen. Intens fruitige noot, aanvankelijk vers fruit bedekt met rijp fruit, jam. Zeer prominente pittige nasmaak die de organoleptische profiel ondersteunt.

PRODUCER: Massenez

Meer zien

Reviews van Eau de Vie de Mirabelle

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Eau de Vie de Mirabelle:Waarderen Eau de Vie de Mirabelle:

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Eau de Vie de Mirabelle is helder en kleurloos met gele highlights mogelijk als je ouder wordt.
- Geur: Clean, opvallende gele pruim, zonder vreemde noten. De intense neus is een indicatie van de kwaliteit van de selectie van originele en delicate fruit distillatie. En ook een briefje amandel, typerend voor steenvruchten. Zeer fruitig, duurzaam en aantrekkelijk boeket.
- Mond: Op het gebied van aroma's, de klassieke fruitbrandewijn gradatie gestructureerd in 3 grote organoleptische notes: Zeer subtiele bloemige noten van witte bloemen. Intens fruitige noot, aanvankelijk vers fruit bedekt met rijp fruit, jam. Zeer prominente pittige nasmaak die de organoleptische profiel ondersteunt.
PRODUCER: Massenez
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij