Trends:

Frankrijk

Eau de Vie de Poire Williams

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Aguardiente (Gedistilleerd)
Producent: Massenez
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Frankrijk
Massenez is de vervaardiger van Eau de Vie de Poire Williams (39,00€), een aguardiente van oorsprong uit Frankrijk met 43º alcoholgraad. 4,3 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Eau de Vie de Poire Williams bij Drinks&Co.

Beschrijving van Eau de Vie de Poire Williams

Eau de Vie de Poire Williams

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Eau de Vie de Poire Williams geeft een duidelijk en transparant als glas verschijning met typische helderheid van geesten
 • Geur: Schoon en typische peer williams, geen vreemde aantekeningen. De neus draagt ​​een indicatie van de kwaliteit van de selectie van de oorspronkelijke fruit en delicate destillatie. Zeer fruitig, duurzaam en echt aantrekkelijk boeket.
 • Mond: Rond korrel'''' The Pear is zeer merkbaar. In de mond, zeer intense bloemennota die een grote frisheid geeft. Intens fruitige noot, met een initiële perceptie van vers fruit bedekt met rijp fruit en jam. Opmerking prominente kruidige afdronk met een vleugje zoethout typisch voor Williams-peren.

PRODUCER: Massenez

Meer zien

Reviews van Eau de Vie de Poire Williams

4.3

4 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Eau de Vie de Poire Williams:Waarderen Eau de Vie de Poire Williams:

4.5/5

Uitstekend!
Meer zien,

Eau de Vie de Poire Williams

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Eau de Vie de Poire Williams geeft een duidelijk en transparant als glas verschijning met typische helderheid van geesten
- Geur: Schoon en typische peer williams, geen vreemde aantekeningen. De neus draagt ​​een indicatie van de kwaliteit van de selectie van de oorspronkelijke fruit en delicate destillatie. Zeer fruitig, duurzaam en echt aantrekkelijk boeket.
- Mond: Rond korrel'''' The Pear is zeer merkbaar. In de mond, zeer intense bloemennota die een grote frisheid geeft. Intens fruitige noot, met een initiële perceptie van vers fruit bedekt met rijp fruit en jam. Opmerking prominente kruidige afdronk met een vleugje zoethout typisch voor Williams-peren.
PRODUCER: Massenez
Meer zien
,

4 /5

Meer zien
,

Onberispelijk

Andere producten van dezelfde distilleerderij