Trends:

Italië

Grappa Nonino Friulana

70cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Aguardiente (Gedistilleerd)
Producent: Nonino
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Italië
Vervaardigd door Nonino, Grappa Nonino Friulana (15,00€) is een aguardiente afkomstig uit Italië die een alcoholgehalte van 43º heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Grappa Nonino Friulana 4 punten uit 5.

Omschrijving van Grappa Nonino Friulana

Grappa Nonino Friulana

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Dit distillaat shows een kristallijne aspect waar de helderheid is het mogelijk om de flitsen helder zilver meegeven van een gevoel van zuiverheid en minerale waarderen.
 • Neus: aroma's zijn complex, gevarieerd en intens, kunt u notities van drop ontvangen, florares aroma's die raakt frisheid en mineralen te geven.
 • Smaak: de elegantie en doorzettingsvermogen zijn de meest overheersende kenmerken, zijn einde is mooi en laat nog een slok gevoel van willen meer.

PRODUCER: Nonino.

Italië.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit destillaat wordt beschouwd als de oudste van alle Italiaanse noorden. Terug naar 4 processen gedestilleerd droesem fris en zacht, krijg je dit prachtige werk van de distilleerderij.

ALCOHOL: 43%

Meer zien

De producent

Nonino

Nonino

Het is een van de beroemdste Italiaanse distilleerderijen ter wereld, een waar symbool van traditie, kwaliteit en prestige. Het werd gesticht door Orazio Nonino in 1897, toen hij, na jaren van ambulante activiteit met een alambiek op wielen, zijn hoofdkantoor vestigde in Percoto, in Friuli Venezia Giulia, niet ver van Udine. Al meer dan 120 jaar is het bedrijf in handen gebleven van de familie Nonino, die in haar lange geschiedenis met toenemend succes is geslaagd in het vervullen van een belangrijke missie: het brengen van Italiaanse grappa de wereld in transformeert ze van rustieke en boerse distillatie naar nobele en prestigieuze brandewijn. , van traditioneel dagelijks product tot luxegoederen voor belangrijke gelegenheden.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Grappa Nonino Friulana

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Grappa Nonino Friulana:Waarderen Grappa Nonino Friulana:

4 /5

Meer zien
,

Zeer goed