Trends:

Alentejo

Pêra Grave 2010

75cl

11,41€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2010 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alentejo (Alentejo, Portugal)
Wijnkelder: Quinta de São José de Pêramanca
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Quinta de São José de Pêramanca is de fabrikant van deze Pêra Grave 2010 , een wijn rode met herkomstaanduiding Alentejo met druiventrossen uit 2010. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Pêra Grave 2010

Pêra Grave 2010

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Pêra Grave 2010 is kastanjebruin
  • Neus: rijp rood fruit en zwarte peper
  • Mond: Het heeft een gladde textuur, ronde tannines, en bevestigt de rode vruchten en kruiden. Final Zeer mooi, zacht en met een beetje doorzettingsvermogen.

KELDER: Quinta São Jose de Peramanca

DRUIVEN: Aragonês, Alicante Bouschet en Cabernet Sauvignon

ALCOHOL: 13,5%

Meer zien

Reviews van Pêra Grave 2010

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Pêra Grave 2010:Waarderen Pêra Grave 2010:

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Pêra Grave Reserva 2010 is donker rood
- Neus: gekenmerkt door rijp zwart fruit en zwarte pruimen en bramen.
- Mond: Bevestigt donker fruit goed getrouwd met de elegantie van hout, maar ronde tannines, goede mondgevoel. Zeer mooi, elegant en zeer persistent set.
KELDER: Quinta São Jose de Peramanca
DRUIVEN: Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional, Syrah (Shiraz)
ALCOHOL: 14,5%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Pêra Grave 2010201320172015

5/5

goede prijs / prijs
Meer zien

4/5

Een rode voor elke gelegenheid. Een rode die ruikt naar kersen en zoethout.Slechte smaak naar lucifer.
De beste wijn voor een goede stoofpot vis, zoals tonijn.
Ik dronk het met mijn beste vriend.
Meer zien

4/5

PROEFNOTITIES VAN Pêra Grave 2015:
- Uitzicht: donker robijn.
- Neus: Zeer rijp zwart fruit, mokka en geroosterde aroma's van grote complexiteit, gevoel van rijp zwart fruit en chocolade complexiteit van hout.
- Mond: zacht maar aanwezig tannines, een fluwelen lichaam. Lang aanhoudende nasmaak.

APPELLATIE: Alentejo.
VINES: Quinta de São José de Pêramanca
DRUIVEN: Cabernet Sauvignon, Aragonez, Syrah, Alicante Bouschet.

Rijping: 12 maanden in nieuwe Franse en Amerikaanse eik.
Bereiding: Fermentatie gedurende 8 dagen bij 24 °C met pompen.

Bijpassende wijn: wildgerechten of gekruid rood vlees.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C
ALCOHOL: 14%
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis