Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017

Domaine Ostertag (Alsace Gewürztraminer)

Product niet beschikbaar in Nederland

47,00€ + 7,95€ Verzending (4 - 5 dagen)

47,00/stuk

Verzending: Grands Bourgognes (Frankrijk) Gratis verzending vanaf 250,00€

Je ontvangt 0.63 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 2 stuks!

Domaine Ostertag is de fabrikant van Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017 (47,00€), een wijn witte met herkomstaanduiding Alsace Gewürztraminer met de beste gewürztraminer druiven uit het wijnjaar 2017. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alsace Gewürztraminer (Elzas,Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Ostertag
Volume: 75cl
Druiven: Gewürztraminer
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Domaine Ostertag

Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017 (Gewürztraminer)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: heldere goudgele kleur.
 • Neus: fruit, ananas en appel met een vleugje gember.
 • Mond: vers, mineraal, enigszins honeyed uiteindelijk.

APPELLATIE: Alsace Gewürztraminer

WIJNGAARD: In zijn 14 hectare wijngaarden, André Ostertag Gewurztraminer groeit druiven die wijn te maken in deze mooie Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017. We zijn in de Elzas, en de hele wijngaard wordt geteeld sinds 1998 met de biologisch-dynamische methode. Milieu- en groeiomstandigheden, de opbrengst per hectare toe vrij beperkt maar uitstekende kwaliteit en zijn de beste annate- -in randvoorwaarden voor de ontwikkeling van Botrytis cinerea, de "edele rotting" druif.

GRAPES: 100% Gewurztraminer

AGING: De wijn wordt gerijpt in eiken vaten Vogezen, en tenslotte gebotteld.

VOORBEREIDING: Naast André Ostertag enologist is een fervent milieuactivist, en zijn hand in de wijngaard, wordt opgemerkt. Biodynamische gecultiveerd land, de oogst begint met een kleine vertraging. Eenmaal in de wijnmakerij, worden de druiven de steel en voorzichtig geperst. De bloem moet van de eerste persing, begint voor wijnbereiding in grote roestvrijstalen tanks, maar de fermentatie wordt gestopt voor het einde van het proces, met het oog onveranderd de smaken van sap te onderhouden.WIJNARRANGEMENT: heerlijk voorgerecht, een behoefte om fruit en gebak te begeleiden.

TEMPERATUUR: 8-10 ° C

ALCOHOL 11%

Domaine Ostertag

Domaine Ostertag Wijn kopen:

Meer meningen over Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017

Sybylla Hoover

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: heldere goudgele kleur.Neus: fruit, ananas en appel met een vleugje gember.Mond: vers, mineraal, enigszins honeyed uiteindelijk.APPELLATIE: Alsace GewürztraminerWIJNGAARD: In zijn 14 hectare wijngaarden, André Ostertag Gewurztraminer groeit druiven die wijn te maken in deze mooie Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2017. We zijn in de Elzas, en de hele wijngaard wordt geteeld sinds 1998 met de biologisch-dynamische methode. Milieu- en groeiomstandigheden, de opbrengst per hectare toe vrij beperkt maar uitstekende kwaliteit en zijn de beste annate- -in randvoorwaarden voor de ontwikkeling van Botrytis cinerea, de "edele rotting" druif.GRAPES: 100% GewurztraminerAGING: De wijn wordt gerijpt in eiken vaten Vogezen, en tenslotte gebotteld.VOORBEREIDING: Naast André Ostertag enologist is een fervent milieuactivist, en zijn hand in de wijngaard, wordt opgemerkt. Biodynamische gecultiveerd land, de oogst begint met een kleine vertraging. Eenmaal in de wijnmakerij, worden de druiven de steel en voorzichtig geperst. De bloem moet van de eerste persing, begint voor wijnbereiding in grote roestvrijstalen tanks, maar de fermentatie wordt gestopt voor het einde van het proces, met het oog onveranderd de smaken van sap te onderhouden.WIJNARRANGEMENT: heerlijk voorgerecht, een behoefte om fruit en gebak te begeleiden.TEMPERATUUR: 8-10 ° CALCOHOL 11%
Vanderbilt Viljoen

Gepubliceerd op 20.10

4 /5

Je moet het met een goede vriend drinken.
Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives , diep geel van kleur. Opmerkingen van citrus, citroen en grapefruit. De smaak had notities van oxydatie.
Het goed begeleidde de eerste gerecht.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Domaine Ostertag Gewürztraminer Fronholz Vendanges Tardives 2015

Grands Bourgognes
Grands Bourgognes

4/5

Oude Gewurztraminer wijnstokken op het landgoed zijn biodynamische gegroeid sinds 1998 en produceert zeer lage opbrengsten die gunstig is voor de kwaliteit van de late oogst. De omstandigheden zijn goed voor een tragere rijping die uitstekende fenolische rijpheid bevordert, essentieel voor elk groot terroir wijn, en zelfs maakt de ontwikkeling van edele rotting in wijnen die geschikt zijn. Balance is zeer vers en verteerbaar, tussen een weelderige materiaal met een licht gekonfijte smaken, en een intense en verkwikkende karakter herinnerend gember, eindigend met een laatste zout en mineralen van hoge zuiverheid, zonder zwaarte. Arrangementen:-sorbet desserts op basis van vers fruit, licht suikers, Saint-Honoré met lychees. Guard: 25 jaar

Top aanbiedingen Alsace Gewürztraminer