Trends:

Alto Adige

Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018

75cl

12,25€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alto Adige (Trentino-Alto-Adige, Italië)
Wijnkelder: Hans Rottensteiner
Volume: 75cl
Druiven: Moscatel
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018 , vervaardigd door Hans Rottensteiner, is een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Alto Adige die moscatel druiven bevat uit 2018 en waarvan de alcoholgraad 13º is. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018

Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018 (Moscatel)

Producent: Hans Rottensteiner

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Alto Adige

druiven: Moscatel

Meer zien

Reviews van Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018:Waarderen Rottensteiner Moscato Giallo Goldmuskateller Alto Adige 2018:

4 /5

Rottensteiner Yellow Muscat (Goldmuskateller) is een wijn die in Zuid-Tirol door de Rottensteiner wijnmakerij van de Gele Moscato variëteit gegroeid in de bergen wijngaarden op een hoogte van ongeveer 390 m boven de zeespiegel, die de ontwikkeling van zeer fijne en elegante aroma's mogelijk maakt. Dit Goldmuskateller (zoals gezegd wordt in Zuid-Tirol) heeft de eigenschap dat het droog, zonder restsuikers dat het een zeer aangename wijn te maken en echt niet sentimenteel met een zeer breed spectrum van matching. Gele Moscato druiven worden manueel geoogst en de wijnmakerij gebracht voor een zachte persen, gefermenteerd in staal in gecontroleerde temperatuur tanks gedurende ongeveer 10 dagen bij 19 ° C, vervolgens rusten tot mengen en bottelen in roestvrijstalen vaten. De Rottensteiner Muscat Geel (Goldmuskateller) rust in de fles voor 2 maanden voordat zij worden vrijgegeven op de markt.
Meer zien
,