“PROEFNOTITIES:Uitzicht: Intense rode kleur met paarse strepen.Neus: balsamico en kruidige combinatie met aroma's van rijpe kersen, kersen en pruimen gedroogd.Mond: Het drukt een delicaat evenwicht, samen met aantekeningen van cherry jam, pruimen en kastanjes.APPELLATIE: Amarone della ValpolicellaWIJNGAARD: Zyme Het bedrijf werd opgericht in 1999, heeft een oppervlakte van 30 hectare wijngaarden en olijfbomen gecultiveerd druiven en verspreid over de regio Veneto, met speciale aandacht voor Valpolicella, de Veronese gebied en de provincie Vicenza. Het is een diffuse structuur die voldoet aan de geest van onderzoek en experimenten twee hoekstenen van de bedrijfsfilosofie van Zyme.DRUIVEN: Corvina 40%, 30% Corvinone, Rondinella 15%, 10% en 5% Oseleta Croatina.AGING: Voor ongeveer negen jaar in grote Sloveens eiken vaten; Het is gebotteld in zijn tiende jaar oud. Na l'affinamento in de fles gedurende ten minste één jaar.Uitwerking: Deze wijn wordt alleen geproduceerd wanneer de druiven zijn van de hoogste kwaliteit. De vinificatie is strikt traditionele contact met de huid gedurende ten minste twee maanden, terwijl de fermentatie wordt uitgevoerd met gist en natuurlijke inheemse temperaturen.WIJNARRANGEMENT: Gaat goed met gebraad, stoofschotels, gegrild vlees; Uitstekende met volwassen kazen zoals Grana Padano en Parmigiano Reggiano. Goede wijn drinken.TEMPERATUUR: 18-20 °CALCOHOL: 16 °C”