Armagnac Dupeyron Millésime 1988

Ryst Dupeyron (Armagnac)

88,40€ + 15,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

530,40€ + 20,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

1.060,80€ + 25,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

88,40/stuk

Verzending: Vintage and Co NL (Frankrijk)

Je ontvangt 1.18 punten voor elk product dat je koopt

Ryst Dupeyron produceert Armagnac Dupeyron Millésime 1988 (88,40€), een armagnac herkomstig uit Frankrijk die een alcoholgraad van 40º heeft. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Armagnac Dupeyron Millésime 1988 bij Drinks&Co.

Kenmerken · Armagnac Dupeyron Millésime

Beschrijving · Ryst Dupeyron

Armagnac Dupeyron Millésime 1988

Dupeyron Armagnac Millesime 1988 wordt bereid door de familie Ryst-Dupeyron, een van de oudste huizen van Armagnac.

Dit Dupeyron Armagnac Millesime 1988 is onderdeel van een van de grootste collecties van Armagnac wijnen uit de hele wereld, omvat het grootste deel van de seizoenen sinds 1850.

5 generaties, zijn deze distillaten geproduceerd in de kelder van het Maison in Condom, in het hart van de Armagnac streek.

Deze Armagnac wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en vanille, en stompe, ronde smaak die geen uitleg nodig heeft. Ideaal om te eten met een goede maaltijd, of een sigaar.

Ryst Dupeyron

Brandy Dit is de oudste en beste ter wereld. Deze zeldzame Armagnac combineert kracht en elegantie. Armagnac Dupeyron worden opgeslagen in eiken vaten tijdens het verouderingsproces in de fles en alleen vlak voor het verzenden. Armagnac Dupeyron De juiste naam van het pand is, in feite, Chateau...

Ryst Dupeyron Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Armagnac Dupeyron Millésime 1988

Vintage and co

Gepubliceerd op 13.09

4 /5

Armagnac Dupeyron Millésime

De Armagnac Dupeyron zijn hoog, voor 5 generaties, in de kelders van Condom, in de grote traditie. Geuren van pruimen, vanille komen uit deze elixers. Ze zijn high fashion Spirits. Zij vertegenwoordigen de belichaming in het water van het leven. Consumeer spijsvertering, vergezeld van een sigaar. Kleur: oranje, oranje reflecties. Neus: intens, hoeveelheid, brandewijn zeer bloemrijke noten van grenen sap, blond hout gesmolten. Smaak: evenwichtig, soepele aanval, met een goede lengte. Harmonie en delicatesse. Bloemige noten. Een mooie brandy "vrouwelijk." Zilveren medaille op het Concours des Eaux de Vie Eauze 2008.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Armagnac Dupeyron Millésime 1997

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Deze Armagnac Dupeyron 1997 vintage in de gouden kleur zal zachte gehemelte tonen Zijn honing aroma's onthullen een bal prachtig verwarmd hol glas met de hand Het is een zaak van brandy om de boeiende finale proeverij digestif

Meningen over Armagnac Dupeyron Millésime 1996

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Deze Armagnac Dupeyron 1996 vintage in de gouden kleur zal fruitige smaak tonen Zijn kokos smaken prachtig onthullen een bal verwarmd holle glazen hand die hij s daden van een duidelijke brandy om de spijsvertering te proeven

Meningen over Armagnac Dupeyron Millésime 1995

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Armagnac Dupeyron Millésime
De Armagnac Dupeyron zijn hoog, voor 5 generaties, in de kelders van Condom, in de grote traditie. Geuren van pruimen, vanille komen uit deze elixers. Ze zijn high fashion Spirits. Zij vertegenwoordigen de belichaming in het water van het leven. Consumeer spijsvertering, vergezeld van een sigaar.

Top aanbiedingen Armagnac