• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1963

Ryst Dupeyron (Armagnac)

217,46€ + 15,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

1.304,76€ + 20,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

2.609,52€ + 25,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

217,46/stuk

Verzending: Vintage and Co NL (Frankrijk)

Je ontvangt 2.9 punten voor elk product dat je koopt

Ryst Dupeyron is de fabrikant van deze Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1963 (217,46€), een armagnac van oorsprong uit Frankrijk met 40º alcoholgraad. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1963 met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime

Oogstjaar: 1963 Andere wijnjaren
Categorie:Armagnac (Gedistilleerd)
Producent: Ryst Dupeyron
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Ryst Dupeyron

Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1963

Armagnac Dupeyron Private Collection Millesime 1963 Armagnac wordt geproduceerd door de familie Ryst-Dupeyron, een van de meest traditionele wijngaarden in de omgeving van Armagnac.

Armagnac Dupeyron Private Collection Millesime 1963 wordt uitsluitend gemaakt van de beste wijnen van elke vintage, en maakt deel uit van de prive-collectie van de familie.

Daarom is de productie erg laag en beschikbaarheid afhankelijk van de kwaliteit van elke jaargang.

Ela collectie van Armagnac Private Collection Dupeyron familietraditie die dateert uit 1850, waardoor het een van de oudste in de wereld.

Ryst Dupeyron

Brandy Dit is de oudste en beste ter wereld. Deze zeldzame Armagnac combineert kracht en elegantie. Armagnac Dupeyron worden opgeslagen in eiken vaten tijdens het verouderingsproces in de fles en alleen vlak voor het verzenden. Armagnac Dupeyron De juiste naam van het pand is, in feite, Chateau...

Ryst Dupeyron Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1963

Vintage and co

Gepubliceerd op 05.32

4/5

Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime

De Armagnac Dupeyron zijn hoog, voor 5 generaties, in de kelders van Condom, in de grote traditie. Geuren van pruimen, vanille komen uit deze elixers. Ze zijn high fashion Spirits. Zij vertegenwoordigen de belichaming in het water van het leven. Consumeer spijsvertering, vergezeld van een sigaar. Een moderne presentatie, slanke fles, een Japanse stijl uiterlijk.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1999

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime
De Armagnac Dupeyron leeftijd, 5 generaties, in de kelders van Condom, in de grote traditie. Geuren van pruimen, vanille komen uit deze elixers. Ze zijn high fashion Spirits. Zij vertegenwoordigen de belichaming in het water van het leven. Consumeer spijsvertering, vergezeld van een sigaar. Een moderne presentatie, slanke fles, een Japanse stijl uiterlijk.

Meningen over Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1996

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Deze Armagnac Dupeyron Privé-collectie 1996 vintage in de gouden kleur zal fruitige smaak tonen Zijn kokos smaken prachtig onthullen een bal verwarmd holle glazen hand die hij s daden van een duidelijke brandy om de spijsvertering te proeven

Meningen over Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime 1988

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Armagnac Dupeyron Private Collection Millésime
De Armagnac Dupeyron leeftijd, 5 generaties, in de kelders van Condom, in de grote traditie. Geuren van pruimen, vanille komen uit deze elixers. Ze zijn high fashion Spirits. Zij vertegenwoordigen de belichaming in het water van het leven. Consumeer spijsvertering, vergezeld van een sigaar. Kleur: oranje, oranje reflecties. Neus: intens, hoeveelheid, brandewijn zeer bloemrijke noten van grenen sap, blond hout gesmolten. Smaak: evenwichtig, soepele aanval, met een goede lengte. Harmonie en delicatesse. Bloemige noten. Een mooie brandy "vrouwelijk." Zilveren medaille op het Concours des Eaux de Vie Eauze 2008 Een moderne presentatie, slanke fles, een Japanse stijl uiterlijk.

Top aanbiedingen Armagnac