Trends:

Azijn

Agusti Torelló Balsamico 375ml

12,51€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Azijn (Gourmet)
Producent: Torelló
Soorten: Balsamico
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Agusti Torello Balsamico 375ml balsamico-azijn is de beste kwaliteit. De Balsamico Agusti Torello Mata werd bereid uit zoete cava, na trage verzuring proces in Franse eiken vaten (minimaal 6 maanden), is de leeftijd van ten minste een jaar, zodat alle noten en azijnzuur suiker te smelten en te mengen met fruitige cava opfok en aroma's. Zeer gewaardeerd in de haute cuisine.

Bereiding van Agusti Torelló Balsamico 375ml

Agusti Torelló Balsamico 375ml

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Agusti Torello Balsamico 375ml balsamico-azijn is de beste kwaliteit. De Balsamico Agusti Torello Mata werd bereid uit zoete cava, na trage verzuring proces in Franse eiken vaten (minimaal 6 maanden), is de leeftijd van ten minste een jaar, zodat alle noten en azijnzuur suiker te smelten en te mengen met fruitige cava opfok en aroma's. Zeer gewaardeerd in de haute cuisine.

Meer zien

Reviews van Agusti Torelló Balsamico 375ml

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Agusti Torelló Balsamico 375ml:Waarderen Agusti Torelló Balsamico 375ml:

4 /5

De Balsamico Agusti Torello Mata werd bereid uit zoete cava, na trage verzuring proces in Franse eiken vaten (minimaal 6 maanden), is de leeftijd van ten minste een jaar, zodat alle noten en azijnzuur suiker te smelten en te mengen met fruitige cava en grootbrengen aroma's. Zeer gewaardeerd in de haute cuisine.
Meer zien
,

Balsamico de Agustí Torelló