Trends:

Azijn

Azijn metgoene appel met honing Pulp

9,29€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Azijn (Gourmet)
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Pulp Vinegar bij Green Apple met Honing is een uitstekende azijn. Onze aanbevelingen: Ideaal voor salades gekleed met papaver olie, noten of olijfolie. Probeer het met varkensvlees of rundvlees. Uitstekend om de perfecte touch aan andijvie geven. U zult verrast zijn met de sint-jakobsschelpen. In desserts is onovertroffen wanneer toegevoegd aan peren. Ook gebruiken om blussen. Het kan worden verwarmd.

Bereiding van Azijn metgoene appel met honing Pulp

Azijn metgoene appel met honing Pulp

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Pulp Vinegar bij Green Apple met Honing is een uitstekende azijn. Onze aanbevelingen: Ideaal voor salades gekleed met papaver olie, noten of olijfolie. Probeer het met varkensvlees of rundvlees. Uitstekend om de perfecte touch aan andijvie geven. U zult verrast zijn met de sint-jakobsschelpen. In desserts is onovertroffen wanneer toegevoegd aan peren. Ook gebruiken om blussen. Het kan worden verwarmd.

Meer zien

Reviews van Azijn metgoene appel met honing Pulp

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Azijn metgoene appel met honing Pulp:Waarderen Azijn metgoene appel met honing Pulp:

4 /5

Onze aanbevelingen: Ideaal voor salades gekleed met papaver olie, noten of oliva.Pruébalo met varkensvlees of rundvlees. Uitstekend om de perfecte touch aan endivias.Te verbaasd met de desserts vieiras.En is onovertroffen wanneer toegevoegd aan de peras.Utilízalo ook te blussen. Het kan worden verwarmd.
Meer zien
,

Vinagre a la Pulpa de Manzana Verde Con Miel