Frambozenazijn 200ml

Belberry (Azijn)

9,32€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Frambozenazijn 200ml te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Frambozenazijn 200ml azijn is de beste kwaliteit. De Belberry azijnen zijn een stap op weg naar goede producten te krijgen uit de vrucht. Azijn bijzonder geschikt voor toepassing in ijs, salades, aardbeien, salades, enz.. De ontwikkeling ervan is puur handgemaakt,... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Azijn (Gourmet)
Producent: Belberry

U bent wellicht ook geïnteresseerd in...

Beschrijving · Belberry

Frambozenazijn 200ml

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Frambozenazijn 200ml azijn is de beste kwaliteit. De Belberry azijnen zijn een stap op weg naar goede producten te krijgen uit de vrucht. Azijn bijzonder geschikt voor toepassing in ijs, salades, aardbeien, salades, enz.. De ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

PRODUCER: Belberry

Belberry

Meningen

opinie wordt benadrukt over Frambozenazijn 200ml

Vinosenlared

Gepubliceerd op 17.07

4/5

Vinagre de Frambuesa . Belberry

De Belberry azijnen zijn een stap op weg naar goede prD.O. ucten te krijgen uit de vrucht. Azijn bijzonder geschikt voor toepassing in ijs, salades, aardbeien, salades, enz.. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden. De ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Azijn