Rioja wijnazijn 2 jaar 500ml

Vindaro (Azijn)

8,38€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

8,38/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.11 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Rioja Wijn Azijn van 2 jaar 500ml is lekker, soepel en aromatisch, culinaire ingrediënten ideaal voor elke toepassing. Een must voor iedereen die weet en brengt aan zijn dieet. Een echt 100% pure azijn wijn, gemaakt van lokale grondstoffen door selectieve, langzame en gecontroleerde natuurlijke middelen. Verfijnd en gerijpt tijdens zijn 2 jaar van veroudering in eiken, behaalt een prachtige boeket waardig van de meest veeleisende fijnproevers, met inachtneming van onze smaak voor meer traditionele binnenlandse azijn. PRODUCER: Vindaro

Kenmerken ·

Categorie:Azijn (Gourmet)
Producent: Vindaro

Beschrijving · Vindaro

Rioja wijnazijn 2 jaar 500ml

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Rioja Wijn Azijn van 2 jaar 500ml is lekker, soepel en aromatisch, culinaire ingrediënten ideaal voor elke toepassing. Een must voor iedereen die weet en brengt aan zijn dieet. Een echt 100% pure azijn wijn, gemaakt van lokale grondstoffen door selectieve, langzame en gecontroleerde natuurlijke middelen. Verfijnd en gerijpt tijdens zijn 2 jaar van veroudering in eiken, behaalt een prachtige boeket waardig van de meest veeleisende fijnproevers, met inachtneming van onze smaak voor meer traditionele binnenlandse azijn.

PRODUCER: Vindaro

Vindaro

Vindaro Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Rioja wijnazijn 2 jaar 500ml

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Vinagre de Vino de Rioja Añejo 2 Años 500Ml

Vindaro Añejo is lekker, soepel en aromatisch, culinaire ingrediënten ideaal voor elke toepassing. Een must voor iedereen die weet en brengt aan zijn dieet. Een echt 100% pure azijn wijn, gemaakt van lokale grondstoffen door selectieve, langzame en gecontroleerde natuurlijke middelen. Verfijnd en gerijpt tijdens zijn 2 jaar van veroudering in eiken, behaalt een prachtige boeket waardig van de meest veeleisende fijnproevers, met inachtneming van onze smaak voor meer traditionele binnenlandse azijn.

Meer meningen over Rioja wijnazijn 2 jaar 500ml

Gepubliceerd op 17.07

4 /5

Vinagre de Vino de Rioja Añejo 2 Años . Vindaro

Vindaro Añejo is zeker onze toonaangevende merk voor 3 redenen: kwaliteit, presentatie en tevredenheid. Een echt 100% azijn
 pure wijn, gemaakt van lokale grondstoffen door selectieve, langzame en gecontroleerde natuurlijke middelen. Verfijnd en gerijpt tijdens zijn 2 jaar van veroudering in eiken, behaalt een prachtige boeket waardig van de meest veeleisende fijnproevers, met inachtneming van onze smaak voor meer traditionele binnenlandse azijn. Het evenwicht is dan ook de voornaamste deugd. Vindaro Añejo is lekker, soepel en aromatisch, culinaire ingrediënten ideaal voor elke toepassing. Een must voor iedereen die weet en brengt aan zijn dieet.

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Vinagre de Vino de Rioja Añejo 2 Años 500Ml

Vindaro Añejo is lekker, soepel en aromatisch, culinaire ingrediënten ideaal voor elke toepassing. Een must voor iedereen die weet en brengt aan zijn dieet. Een echt 100% pure azijn wijn, gemaakt van lokale grondstoffen door selectieve, langzame en gecontroleerde natuurlijke middelen. Verfijnd en gerijpt tijdens zijn 2 jaar van veroudering in eiken, behaalt een prachtige boeket waardig van de meest veeleisende fijnproevers, met inachtneming van onze smaak voor meer traditionele binnenlandse azijn. Vindaro balsamico Rioja is een rijke en romige donker mahonie azijn; met de heerlijke smaak, een aangename zuurgraad en een natuurlijke geur hebben. De beste grondstoffen, in combinatie met onze voorouderlijke methD.O. e van langzame ontwikkeling, maken een enkele Vindaro azijn: balsamico azijn Prime Rioja. De leeftijd van 10 jaar in Franse eiken vaten, geeft elk gerecht een fijne en elegante nuance.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Azijn