Aliança Garrafeira 1949

Aliança Vinhos de Portugal (Bairrada)

59,50€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Aliança Garrafeira 1949 te kopen op dit moment.

Aliança Vinhos de Portugal heeft deze Aliança Garrafeira 1949 bereidt, een wijn witte uit Bairrada met druiven van de wijnoogst uit 1949. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Aliança Garrafeira

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 1949 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Bairrada (Portugal)
Wijnkelder: Aliança Vinhos de Portugal
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Aliança Vinhos de Portugal

Aliança Garrafeira 1949

Producent: Aliança Vinhos de Portugal

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Bairrada

Aliança Vinhos de Portugal Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Aliança Garrafeira 1949

Gepubliceerd op 04.48

4/5

Aliança Garrafeira 1949

Aliança werd opgericht in 1927, meer dan 80 jaar geleden, met 11 medewerkers onder leiding van Domingos Silva en Ângelo Neves, in Sangalhos (Anadia's graafschap), regio Bairrada. Het bedrijf begon haar activiteiten door te exporteren naar Brazilië, Afrika en Europa, die tegenwoordig meer dan 50% van de clientèle Aliança's. Aliança is trots op de kwaliteit van de wijn, mousserende wijn en cognac niet alleen in Portugal, maar in de 60 landen waar ze exporteren naar. Vertegenwoordigd in de belangrijkste wijngebieden van het land, de belangrijkste doel Aliança is om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken. Het bedrijf heeft een aantal landgoederen en rond 600ha grond in regio's, waaronder Alentejo, Douro, Dão, Bairradas en Beiras, het verkennen van ongeveer 600 ha wijnmakerij. De investeringen in de productie gebieden, met de overname van de landgoederen en de modernisering van de termijn voor het verhoogde niveau van vinificatie kelders. Ook liet verkoop van hoge kwaliteit eiken vaten voor gebruik in de wijn veroudering. Bacalhôa Vinhos de Portugal, S.A., één van de grootste en meest innovatieve wijn-bedrijven in Portugal, heeft een scala aan wijnen ontwikkeld door de jaren heen, die ons heeft gezorgd voor een stevige reputatie en de voorkeur van de nationale en internationale wijnliefhebbers. Aanwezig in 7 Portugese wijn regio's, met een totaal van 1200ha van wijnstokken uit 40 verschillende kasten en 3-wijnproducerende centra, onze aanwezigheid op de markt is gebaseerd op de sterke punten van onze dimensie en van de autonomie in 70% van het productieproces.

Meer meningen over Aliança Garrafeira 1949

Gepubliceerd op 05.12

3.5 /5

Mijn favoriete

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Aliança Garrafeira 1965

Vanderveer Sherk
Vanderveer Sherk

4/5

Het smaakt met vis. Een rode die ik drink liever als ik ben alleen.
Bigareeau kleur, zeer dicht. Men merkt de geuren van bessen op. Voor een Bairrada was ruw in de mond.

Meningen over Aliança Garrafeira 1953

Jetta Buunk
Jetta Buunk

4/5

Ik gebruikte het met mijn vrienden thuis.
Het had een erg saaie kleur. bij het ruiken ruikt men naar witte bloemen en citroen. Smakelijke smaak met herinneringen van chocolade.
Het is zo goed dat het beter is alleen het te gebruiken.

Meningen over Aliança Garrafeira 1972

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Bij Garrafeira Nacional zijn we verplicht om alle wijnen op juiste temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad te slaan, maar we altijd voor kiezen om het visuele aspect inherent om ze ouder worden te houden. Over het algemeen selecteren we merken / regio's die meestal laat zien goede resultaten in een wijnproeverij. Wijn is een levend organisme dat anderen worden blootgesteld aan weer en zelfs in een fles de aroma's worden door verschillende ontwikkelingen. Onze aanbeveling gaat naar de fles te openen en laat op voorhand, die operatie zal helpen om de natuurlijke aroma's van de wijn vrij na zoveel jaren gesloten. Vermijd gewelddadige decanteren het zal zeer agressief voor een oude wijn. Goed te proeven.

Top aanbiedingen Bairrada