Trends:

Bairrada

Campolargo Rosé 2015

75cl Inhoud

13,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Mousserende Kleur: Rosé
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2014 en 2011
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Bairrada (Portugal)
Wijnkelder: Campolargo
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Campolargo Rosé 2015 , een wijn mousserende uit de wijnkelders van Campolargo met herkomstaanduiding Bairrada met de beste pinot noir druiven uit 2015 en met 12º alcoholgehalte. Een wijn mousserende beoordeeld met 3 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Campolargo Rosé 2015

Campolargo Rosé 2015 (Pinot Noir)

PROEFNOTITIES VAN Campolargo Rosé 2015 Campolargo Rosé 2015:

  • Uitzicht: mooie kleur van het koraal, bubble goed aanwezig en spannend.
  • Neus: licht plantaardige noten, kers, cookie.
  • Mond: grote complexiteit en elegantie.

APPELLATIE: Bairrada.

BODEGA: Manuel Dos Santos Campolargo

GRAPES: Pinot Noir.

Bijpassende wijn: als aperitief, met visgerechten en zeevruchten.

TEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Campolargo

Campolargo

Halverwege de jaren negentig zijn we begonnen met wijnproeverijen met de verschillende kasten die we hebben geplant (waarvan er veel voor de eerste keer in de regio waren). De beslissing werd vervolgens genomen om wijn te gaan maken en een nieuwe wijnkelder te bouwen. De eerste wijnen van het merk Campolargo waren die van de oogst 2000 en de nieuwe wijnmakerij werd pas in 2004 gebouwd.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Campolargo Rosé 2015

3

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Campolargo Rosé 2015:Waarderen Campolargo Rosé 2015:

3 /5

Meer zien
,

Goddelijk

Reviews van andere oogstjaren van Campolargo Rosé 20152011

4/5

PROEVEN OPMERKINGEN:
De bubble dit wekt ons naar een sprankelende delicate, met licht plantaardige noten, kersen fruit, een koekje, maar terwijl de complexiteit en elegantie.
- Wijnmaker: Raquel Carvalho en Carlos Campolargo
- Vinificatie: klassieke methode van tweede gisting in de fles, met een minimum van 12 maanden kelder rust.
- Druivenrassen: Pinot Noir.
- Food Pairing: aanbevolen het gebruik ervan als aperitief, op momenten van ontspanning, of met visgerechten en zeevruchten.
- Store en Serve Adviezen: Serving temperatuur op 8 ° C tot 10 ° C.
Meer zien
Portugal Vineyards