• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013

Produttori del Barbaresco (Barbaresco)

Product niet beschikbaar in Nederland

29,00€ + 6,60€ Verzending (5 - 6 dagen)

29,00/stuk

Verzending: OIP (Italië)

Je ontvangt 0.39 punten voor elk product dat je koopt

Uit de wijnkelders van Produttori del Barbaresco ontvangen wij Produttori del Barbaresco 2013 (29,00€), een wijn rode Barbaresco op basis van een selectie nebbiolo druiven uit 2013 en waarvan de alcoholgraad 13º is. Als gastronomische tip, bevelen wij aan deze Produttori del Barbaresco 2013 te combineren met pasta bolognese en stoofvlees. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Produttori del Barbaresco Barbaresco

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2013 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Barbaresco (Piemonte,Italië)
Wijnkelder: Produttori del Barbaresco
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Nebbiolo (100%)
Combinatie: VleespastastoofvleesPasta bolognese
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Produttori del Barbaresco

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013 (Nebbiolo)

PROEFNOTITIES VAN Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013:

  • Uitzicht: robijnrood, helder en glanzend.
  • Neus: aroma's van rode vruchten en kruiden.
  • Mond: krachtige tannines en lange afdronk.

APPELLATIE: Barbaresco.

WIJNGAARD: Produttori del Barbaresco

DRUIVEN: 100% Nebbiolo.

VEROUDERING: 24 maanden in eiken vaten.

WIJNSUGGESTIE: pasta, wild gevogelte.

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C

ALCOHOL: 14%

Produttori del Barbaresco

Produttori del Barbaresco Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013

OIP

Gepubliceerd op 03.57

4/5

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013

Barbaresco is een wijn die lang rijpt. Het is iets minder streng zijn dan de Barolo. Na 4-8 jaar na de oogst deze gedronken kan worden. Hij heeft een vergrijzende potentieel van 8-30 jaar, waarin hij gestaag verbetert. Deze droge, elegant en volle wijn heeft een rijke en complexe tannines. Jongere leeftijdsgroepen zijn aangenaam fruitig, zelfs als ze nog in de mond gesloten lijken. Met het ouder worden, de typische tonen van viooltjes, gedroogde bloemen en kruiden geopend. De afwerking is langdurige en zacht. Traditioneel, mensen drinken Barbaresco te Piemontese gerechten. Druiven: 100% Nebbiolo wijngaarden: Verschillende wijngaarden in het DOCG gebied. Vloeren: Calcium-rijke bodem met zandige aderen. Smaak: Full-bodied met stevige structuur en intense fruit smaken en rijke tannines in de afdronk. Best tussen 2015 en 2020. Gisting: In stalen tanks, 24 dagen op de huid. gepompt 2-3 keer per dag. Aging: 24 maanden in grote eiken vaten. Aanbeveling: Voor ei pasta, risotto, gevogelte, rood vlees, wild en kaas.

Meer meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013

Hendrikje van der Voet

Gepubliceerd op 08.39

4 /5

Erg helder robijnrood van kleur en met bruine dakpan reflecties. Aroma's van chocolade. Een full-bodied wijn.
Het was perfect met voedsel.
Ik kreeg het door een compromis dat had.
Food Explore

Gepubliceerd op 05.09

4 /5

De Barbaresco door Produttori del Barbaresco wordt uitsluitend gemaakt van Nebbiolo druiven uit de beste van Barbaresco cru, de Nebbiolo is een ongelooflijke variëteit omdat het ongelooflijk aromatische eigenschappen en ook een groot potentieel in het leveren van volle wijnen met een groot bewaarpotentieel. Nebbiolo druiven hand geoogst oktober wanneer de fenolen perfect gerijpt. Vervolgens wordt gefermenteerd in maceratie stalen tanks bij een temperatuur van 30 ° C gedurende 28 dagen, waarna het wordt gescheiden van de huid en in eiken vaten gedurende 36 maanden. Na veroudering in eiken, de vaten worden gemengd en vervolgens gebotteld. Flesrijping duurt ongeveer een jaar voor het vrijgeven van.
Tannico

Gepubliceerd op 13.09

4 /5

OORSPRONGSBENAMING: Barbaresco
TIME te proeven: tijdens de maaltijd
VERBRUIK IDEAL: 2015/2025
Temperatuur: 15/18 ° C
PAIRING: pasta / belegen kaas
DRUIVEN: 100% Nebbiolo
ALCOHOL: 14%
VAN tannine: 9/10
Presenteren suggesties: Pasta of rijstgerechten en oude kaas
Tijd om het te proeven: Begeleidende maaltijden

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    5
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2016

Vogel Sljivich
Vogel Sljivich

4/5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Ruby Red.Neus: aroma's van rode vruchten en kruiden.Boca: tannines krachtige en persistent.APPELLATIE: Barbaresco.WIJNGAARD: Blootstelling zuid westen en het oosten. Lemige bodem en kalkhoudende klei.DRUIVEN: Nebbiolo 100%.AGING: envejecico gedurende 24 maanden in eiken vaten.VOORBEREIDING: Staal fermentaties bij 30 ° C, 28 dagen in de skins. Pumping 2-3 keer per dag.WIJNSUGGESTIE: ei pasta, risotto, vlees en wildgerechten.TEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL: 14,5%

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2014

Diantha Woldman
Diantha Woldman

4/5

PROEFNOTITIES VAN Produttori del Barbaresco Barbaresco 2014:
- Uitzicht: granaat rood.
- Neus: rode vruchten, kruiden en rozenblaadjes.
- Mond: tannine gemarkeerd, maar uitgebalanceerde en smakelijk.

APPELLATIE: Barbaresco.
VINES: Produttori del Barbaresco
DRUIVEN: Nebbiolo.

Bijpassende wijn: truffelgerechten en risotto.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C
ALCOHOL: 14,5%

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2012

Espen Noteboom
Espen Noteboom

4/5

Produttori del Barbaresco Barbaresco Barbaresco 2012
Inderdaad we maakten een vergissing als we het koppelden. Ik proefde het met mijn klanten van Piedmont .
Rood van kleur en violet randen. Ruikt goed, zoethout en viooltjes. Zeer evenwichtig.

Top aanbiedingen Barbaresco