• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015

Produttori del Barbaresco (Barbaresco)

44,07€ 37,48€ + 23,01€ Verzending (5 dagen)

250,56€ + 33,00€ Verzending (9 - 12 dagen)

501,12€ + 45,00€ Verzending (9 - 12 dagen)

44,07€ 37,48/stuk

Bespaar 6,59€! (-15%)

Verzending: Compravini NL (Italië)

Je ontvangt 0.5 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Produttori del Barbaresco produceert deze Produttori del Barbaresco 2015 (37,48€), een wijn rode met herkomstaanduiding Barbaresco die nebbiolo druiven uit 2015 bevat en met een alcoholgraad van 14º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Produttori del Barbaresco Barbaresco

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Barbaresco (Piemonte,Italië)
Wijnkelder: Produttori del Barbaresco
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Nebbiolo (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%

Beschrijving · Produttori del Barbaresco

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015 (Nebbiolo)

PROEFNOTITIES VAN Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015:

  • Uitzicht: Garnet rood met robijn hoogtepunten.
  • Neus: aangename tonen van bloemen, rode vruchten, viooltjes en wilde aardbeien.
  • Mond: De smaak goed gestructureerd met aangename smaak van rijpe vers fruit en tannine nota van kruidige afdronk.

APPELLATIE: Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015

WIJNGAARD: Oorsprongsbenaming Piemonte Italiaanse Barbaresco.

GRAPES: 100% Nebbiolo

OUDER WORDEN: 24 maanden in eiken vaten van 50 hl.

BEREIDING: gisting in staal bij 28 ° en 30 dagen in de huid, tweemaal per dag pompen, malolactische gisting.

Bijpassende wijn: Rood en gegrild vlees, pasta en risotto.

SERVEERTEMPERATUUR: 18-20 °C

ALCOHOL: 14,5%

Produttori del Barbaresco

Produttori del Barbaresco Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015

Vini PerBacco

Gepubliceerd op 16.37

4/5

Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015

Stijl: Still rode wijn
Indeling: Barbaresco
Producent: Produttori del Barbaresco
Inhoud: 75,0 cl
Vine: 100% Nebbiolo
Regio: Piemonte
Ligging: Zuiden - West - Oost
Wijngaard gebied: 100 hectare grond
Bodemeigenschappen: lemige klei, kalksteen
Oogst: vanaf oktober
Vinificatie: maceratie op de huid gedurende 30 dagen, gisting bij 30 ºC staal. Vervangingen worden 2 keer per dag uitgevoerd
Aging: 24 maanden in vaten van 50 hl.

Meer meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2015

Divine Golosità Toscane

Gepubliceerd op 17.32

4 /5

Produttori del Barbaresco, 50 families en 100 hectare in het hart van het gebied van herkomst, een enkele druivensoort, Nebbiolo, maar een wijn, Barbaresco: uitmuntendheid in eenvoud. De 1894 is een cruciaal jaar voor Barbaresco. Daarvoor Nebbiolo verbouwd werd verkocht voor de productie van Barolo-wijnen of gefermenteerde als een eenvoudige tafelwijn. In 1894 Domitius Cavazza, daarna directeur van de Koninklijke School van Alba Wijn en woont in Barbaresco, waar hij de eigenaar van het kasteel en de bijbehorende boerderij was, creëerde de "Cantine di Barbaresco Social 'voor de' productie van luxe wijnen en de maaltijd ' het verzamelen om hem heen negen van de landbouwers en eigenaars, begon hij met het maken van wijn in de kelders van het kasteel en de wijn met de naam van het land zelf te bellen. Dat beplant met Nebbiolo Barbaresco had zijn eigen karakter was bekend, maar Cavazza eerst dit kenmerk op het etiket herkend. De 1894 is dan ook het geboortejaar onofficiële Barbaresco wijn. Cavazza stierf in 1913 en de wijnmakerij werd gesloten in de 20. In 1958, verwijzend naar die traditie, Don Fiorino Marengo, dan is pastor van Barbaresco, verzameld negentien boeren en richtte de Produttori del Barbaresco "voor de kwalificatie en Barbaresco te garanderen." volledig gecentreerd en nog nagestreefde doelen: dankzij de inzet en het werk van de wijnmakers wie het heeft gemaakt, heeft de Produttori del Barbaresco lang beschouwd als een van de meest prestigieuze wijngaarden in de omgeving en is een voorbeeld voor coöperaties in de hele wereld.
DE KELDER
Opgericht in 1958, heeft vandaag 50 leden met ongeveer 110 hectare wijngaarden Nebbiolo (1/7 het gebied van herkomst), en controles een groot deel van de 'cru' historische gebied. De Produttori del Barbaresco Nebbiolo druiven alleen gevinifieerd, het produceren van Barbaresco, van druiven uit verschillende wijngaarden in het gebied van herkomst, en een Langhe Nebbiolo DOC met druiven van dezelfde wijngaard geoordeeld minder kans op een wijn te produceren voor de vergrijzing, gemakkelijker en klaar om te drinken. In grote wijnen wordt geproduceerd en specifieke 9 Barbaresco wijngaarden Barbaresco Reserve gebracht: Asili, Rabajà, Rio Sordo, Ovello, Montestefano, Paje, Muncagota, Montefico, Pora, gebieden altijd bekend voor het vervaardigen van bijzondere waarde druiven. Vintage 2007 zijn ze officieel erkend door het product als "Geografisch Aanvullende voorwaarden." De naam Cru en de eigenaren van de wijngaarden zelf worden getoond op de genummerde labels. In een goed jaar wordt aldus geproduceerde 500. 000 verdeeld Barbaresco flessen (40%), reserve (35%) en Langhe Nebbiolo (25%).
Fons Vinum

Gepubliceerd op 03.46

4 /5

Fabrikanten van Barbaresco 2015
Barbaresco wordt elk jaar geproduceerd uit 100 hectare wijngaarden gelegen in het gebied van herkomst, met name in de stad Barbaresco zelf.

In grote wijngaarden, wanneer de kwaliteit van de druiven is uitstekend in het hele gebied, worden de historische crus gescheiden en gebotteld als een reserve; Barbaresco ontstaat dan met druiven uit andere wijngaarden.

In normale wijngaarden, worden de reserves geproduceerd en de crus van druiven worden gebruikt om de Barbaresco produceren, verbetering van de kwaliteit.

Dankzij de verscheidenheid van wijngaarden, Barbaresco van de "Manufacturers" best uitdrukking aan de specifieke kenmerken van elke vintage met veel balans en harmonie.

De Barbaresco Producers is een van de mooiste rode wijnen van Piemonte, van oude geschiedenis. Hij werd benoemd voor het eerst aan het eind van 700 ', maar het is rond de 1894 Barbaresco begint de wereld dankzij Domino Gavazza en haar sociale Kelders over te nemen. Na hem, in 1958, Don Fiorino Marengo richtte de Produttori del Barbaresco. Vandaag de Barbaresco gewassen worden geconcentreerd in een aantal steden in de provincie Cuneo, Piemonte, en in de beroemde Langhe gebied, zeer regenachtig en mistig, maar voor deze functie aan de teelt van Nebbiolo, delicate wijnstok die vraagt ​​om een ​​langzame rijping genoeg om te volharden in een paar jaar, tot eind november. De klei of kalksteen klei met hoogte in het gebied zijn de belangrijkste onderdelen van de teelt, om het volledige voordeel van de kwaliteit Barbaresco, Nebbiolo wijn bestaat uit 100%.
De vinificatie van Produttori del Barbaresco
Ten tijde van de collectie van nebbiolo druiven, worden ze geperst om het sap te verkrijgen, gefermenteerd in grote vaten of roestvrij stalen tanks bij 28º, 30 dagen op de huid, het pompen van meer dan 2 keer per dag, malolactische. De timing van veroudering van Barbaresco zolang zijn niet willekeurig maar laat hij de kenmerkende droge en delicate smaak aannemen.

Aging: 24 maanden in eiken vaten van 50 hl
Botteling: april 2018
De totale productie: 220 000 flessen rond
pairings
Serveer met ei pasta, risotto, vleesgerechten en kazen.

Alc. 13,5% vol.
Food Explore

Gepubliceerd op 04.18

4 /5

De Barbaresco door Produttori del Barbaresco wordt uitsluitend gemaakt van Nebbiolo druiven uit de beste van Barbaresco cru, de Nebbiolo is een ongelooflijke variëteit omdat het ongelooflijk aromatische eigenschappen en ook een groot potentieel in het leveren van volle wijnen met een groot bewaarpotentieel. Nebbiolo druiven hand geoogst oktober wanneer de fenolen perfect gerijpt. Vervolgens wordt gefermenteerd in maceratie stalen tanks bij een temperatuur van 30 ° C gedurende 28 dagen, waarna het wordt gescheiden van de huid en in eiken vaten gedurende 36 maanden. Na veroudering in eiken, de vaten worden gemengd en vervolgens gebotteld. Flesrijping duurt ongeveer een jaar voor het vrijgeven van.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    5
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2016

Vogel Sljivich
Vogel Sljivich

4/5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Ruby Red.Neus: aroma's van rode vruchten en kruiden.Boca: tannines krachtige en persistent.APPELLATIE: Barbaresco.WIJNGAARD: Blootstelling zuid westen en het oosten. Lemige bodem en kalkhoudende klei.DRUIVEN: Nebbiolo 100%.AGING: envejecico gedurende 24 maanden in eiken vaten.VOORBEREIDING: Staal fermentaties bij 30 ° C, 28 dagen in de skins. Pumping 2-3 keer per dag.WIJNSUGGESTIE: ei pasta, risotto, vlees en wildgerechten.TEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL: 14,5%

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2014

Diantha Woldman
Diantha Woldman

4/5

PROEFNOTITIES VAN Produttori del Barbaresco Barbaresco 2014:
- Uitzicht: granaat rood.
- Neus: rode vruchten, kruiden en rozenblaadjes.
- Mond: tannine gemarkeerd, maar uitgebalanceerde en smakelijk.

APPELLATIE: Barbaresco.
VINES: Produttori del Barbaresco
DRUIVEN: Nebbiolo.

Bijpassende wijn: truffelgerechten en risotto.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C
ALCOHOL: 14,5%

Meningen over Produttori del Barbaresco Barbaresco 2013

Hendrikje van der Voet
Hendrikje van der Voet

4/5

Erg helder robijnrood van kleur en met bruine dakpan reflecties. Aroma's van chocolade. Een full-bodied wijn.
Het was perfect met voedsel.
Ik kreeg het door een compromis dat had.

Top aanbiedingen Barbaresco