Wijn Massolino Barolo Margheria
Massolino (Barolo)
Massolino (Barolo)
- Barolo
4 /5
“Barolo 2014 Margheria Massolino Winery opgericht in Serralunga d'Alba in 1896 in de handen van John Massolino, om Massolino is een wijnmakerij die in het bijzonder in de jaren '30 heeft ontwikkeld, toen zijn zoon Jozef, en zijn vrouw ervoor gekozen om het pand uit te breiden. In 1934 was hij Jozef om een van de oprichters van het Consortium van Barolo en Barbaresco worden, en later, in de late jaren tachtig, waren Franco en Roberto Massolino die behoren tot de vierde generatie van de familie, hebben een nieuwe impuls gegeven aan het bedrijf gegeven, de aankoop van belangrijke en prestigieuze cru, die nu deel uitmaken van de ziel van de kelder: Margheria, Parafada en Vigna Rionda. De druiven in de kelder worden verwerkt in een rigoureuze en nauwkeurige na maniacally en voortdurend elke productiestap: tot bereiding, gevolgd door veroudering en veroudering, in lokalen speciaal gefabriceerde en vormden bij degenen die de oorspronkelijke sociale ruimtes waren, in het centrum Serralunga d'Alba. Proefnotities Kleur: diep granaat rood. Scent wordt gedomineerd door intense noten van kruiden en kreupelhout, met referenties geëvolueerd, etherisch. Smaak: rijk, geconcentreerd, met duidelijke aroma's van donkere vruchtvlees fruit, gebrande koffie en oosterse specerijen. Final balsamico, persistent, tannine. Aanbevolen caraffarlo en drinken temperatuur van 18-20º C. Het combineert prachtig met belangrijke gerechten van rood vlees of wild. Prachtig met oude kazen. Wijn complex, altijd veranderen, kan een unieke ervaring in verfijnde en veeleisende fijnproevers te garanderen.”
- Barolo
4 /5
“Barolo 2013 Margheria Massolino Winery opgericht in Serralunga d'Alba in 1896 in de handen van John Massolino, om Massolino is een wijnmakerij die in het bijzonder in de jaren '30 heeft ontwikkeld, toen zijn zoon Jozef, en zijn vrouw ervoor gekozen om het pand uit te breiden. In 1934 was hij Jozef om een van de oprichters van het Consortium van Barolo en Barbaresco worden, en later, in de late jaren tachtig, waren Franco en Roberto Massolino die behoren tot de vierde generatie van de familie, hebben een nieuwe impuls gegeven aan het bedrijf gegeven, de aankoop van belangrijke en prestigieuze cru, die nu deel uitmaken van de ziel van de kelder: Margheria, Parafada en Vigna Rionda. De druiven in de kelder worden verwerkt in een rigoureuze en nauwkeurige na maniacally en voortdurend elke productiestap: tot bereiding, gevolgd door veroudering en veroudering, in lokalen speciaal gefabriceerde en vormden bij degenen die de oorspronkelijke sociale ruimtes waren, in het centrum Serralunga d'Alba. Proefnotities Kleur: diep granaat rood. Scent wordt gedomineerd door intense noten van kruiden en kreupelhout, met referenties geëvolueerd, etherisch. Smaak: rijk, geconcentreerd, met duidelijke aroma's van donkere vruchtvlees fruit, gebrande koffie en oosterse specerijen. Final balsamico, persistent, tannine. Aanbevolen caraffarlo en drinken temperatuur van 18-20º C. Het combineert prachtig met belangrijke gerechten van rood vlees of wild. Prachtig met oude kazen. Wijn complex, altijd veranderen, kan een unieke ervaring in verfijnde en veeleisende fijnproevers te garanderen.”
- Barolo
4 /5
“Barolo 2012 Margheria Massolino Winery opgericht in Serralunga d'Alba in 1896 in de handen van John Massolino, om Massolino is een wijnmakerij die in het bijzonder in de jaren '30 heeft ontwikkeld, toen zijn zoon Jozef, en zijn vrouw ervoor gekozen om het pand uit te breiden. In 1934 was hij Jozef om een van de oprichters van het Consortium van Barolo en Barbaresco worden, en later, in de late jaren tachtig, waren Franco en Roberto Massolino die behoren tot de vierde generatie van de familie, hebben een nieuwe impuls gegeven aan het bedrijf gegeven, de aankoop van belangrijke en prestigieuze cru, die nu deel uitmaken van de ziel van de kelder: Margheria, Parafada en Vigna Rionda. De druiven in de kelder worden verwerkt in een rigoureuze en nauwkeurige na maniacally en voortdurend elke productiestap: tot bereiding, gevolgd door veroudering en veroudering, in lokalen speciaal gefabriceerde en vormden bij degenen die de oorspronkelijke sociale ruimtes waren, in het centrum Serralunga d'Alba. Proefnotities Kleur: diep granaat rood. Scent wordt gedomineerd door intense noten van kruiden en kreupelhout, met referenties geëvolueerd, etherisch. Smaak: rijk, geconcentreerd, met duidelijke aroma's van donkere vruchtvlees fruit, gebrande koffie en oosterse specerijen. Final balsamico, persistent, tannine. Aanbevolen caraffarlo en drinken temperatuur van 18-20º C. Het combineert prachtig met belangrijke gerechten van rood vlees of wild. Prachtig met oude kazen. Wijn complex, altijd veranderen, kan een unieke ervaring in verfijnde en veeleisende fijnproevers te garanderen.”
- Barolo
- Barolo
4 /5
“Massolino Barolo Margheria Italië Piemonte Barbaresco 2009 Red 75cl fles; De wijn is meer traditionele stijl dan Parafada nog te bereiken op hetzelfde moment. Het effect van de zandgrond op het fruit karakter elegantie toe te voegen aan de resulterende wijn en de combinatie van traditie vinificatie en hoogwaardige technologie zorgt voor een wijn die niet alleen toegankelijk in zijn jeugd, maar ook zeer goed ouder worden. Intense en krachtige op de neus heeft een bloemen rozenblaadjes parfum met een hartige elegante smaak rijp maar krachtige structuur en een lange elegante rozenblaadjes finish.”
- Barolo
- Barolo
- Barolo
Drinks&Co op sociale netwerken
Drinks&Co Internationaal
Gebieden en populaire wijnmakerijen
informatie
Drinks&Co © 2019 - Verkoopsvoorwaarden en -bepalingen en gebruik - Privacy & Cookies