Trends:

Beaune 1er Cru

Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Beaune 1er Cru (Bourgogne, Frankrijk)
Wijnkelder: Bouchard Père et Fils
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Uit de wijnkelders van Bouchard Père et Fils ontvangen wij Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016 (33,08€), een wijn rode Beaune 1er Cru op basis van druiven uit 2016. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016

Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016

Producent: Bouchard Père et Fils

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Beaune 1er Cru

Meer zien

Reviews van Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016:Waarderen Bouchard Père et Fils Beaune 1er Cru du Château 2016:

4 /5

2016 - Niet-contractuele foto. Sinds 1907 Bouchard Père & Fils biedt elk jaar de vintage
Beaune du Château, met uitzondering van de House. Een mix van gerubriceerde Premier Cru percelen en apart gevinifieerd, het brengt samen in een wijn verschillende facetten van terroir van Beaune. De Beaune du Château rood komt uit een van Beaune Premier Cru percelen, geselecteerd voor hun complementaire kwaliteiten: Aigrots, Avaux, in Nederland Teurons, Belissand, Boucherottes, Bressandes, Cent Vignes Champs Pimonts, Clos du Roi, A l'Ecu, in Broom, Strikes, Pertuisots, geschonken, Seurey, Sizies en All Saints. PROEFNOTITIES: Mooie donkere granaat kleur met bruine hoogtepunten in paars. Complex boeket combineren smaken mix van rijp rood fruit, peer, pioenroos met een chocolate point. harmonieuze en diepe mond, met een goed ontwikkeld zijn en dichte maar fijne tannines. Een verleidelijke wijn. Spijs combinaties / WINE: witte saus Vlees, gevogelte. Serveertemperatuur: Tussen 17 ° C en 18 ° C Bewaren: 5 tot 7 jaar en ouder Domaine Bouchard Père & Fils: Bouchard Père et Fils werd gevormd na verloop van tijd een uitzonderlijk domein, dat nu 130 hectare wijngaard in het hart van de Gold Coast, waaronder 12 geclassificeerd als Grand Cru en 74 als Premier Cru. Dit is het Château de Beaune (foto), ingedeeld buitengewone site "historisch monument", die werd opgericht Bouchard Père & Fils in 1820. Sinds haar oprichting, de handtekening Bouchard Pere & Fils is verzekering voor de consument om wijnen waardig van de grote terroirs van Bourgondië uitdrukken zo dicht mogelijk de kwaliteit en identiteit van deze proeven. Bettane en Desseauve Guide (gerangschikt 4BD - de hoogste kwaliteit producenten, die heerlijkheden van Franse wijngaarden): "Dit grote huis is volledig weer zijn voet en prestige De groot liefhebber zal natuurlijk de voorkeur aan de wijnen van het gebied. ligging op het grootste klimaten aan beide zijden, met een keuze van unieke namen, in twee kleuren ... "
De beste wijnen van Frankrijk - RVF: "(...) De wijnen hebben een absoluut uitstekende stijl White exemplaren zuiverheid en rechtvaardigheid, polen afgezien van de zwaar beboste stijl onhandig en te populair in de regio. . En rood, dat ook veel persoonlijkheid uit te drukken, met name in de meest prestigieuze benamingen ... "
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis