• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Winkelwagen

Augustijn Grand Cru

Brouwerij Van Steenberge (Bier)

1,95€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

11,70€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

23,40€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

1,95/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brouwerij Van Steenberge bereidt deze Augustijn Grand Cru (1,95€), een bier abdijbier geproduceerd in België die een alcoholgehalte heeft van 9º. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Augustijn Grand Cru hebben gegeven.

Kenmerken · Augustijn Grand Cru

Categorie:Bier
Producent: Brouwerij Van Steenberge
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 9%
Biersoort: Abdijbier
Land: België

Beschrijving · Brouwerij Van Steenberge

Augustijn Grand Cru

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Augustijn Grand Cru is amber. Het schuim is persistent
 • Aroma: Ruikt van hop, zoete
 • Body / smaak: de smaak is kruidig ​​met hints van hop

 

GISTING TYPE: Hoge gisting

ABV: 9% Vol

Brouwerij Van Steenberge

Brouwerij Van Steenberge Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Augustijn Grand Cru

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4/5

Augustijn Grand Cru

België Brouwerij Van Steenberge van blond abdijbier te kleden voil & eacute e, neus en kruidachtige mout é é, die eindigt op een mooie bitterheid uitgesproken & eacute; e.
Capaciteit: 33cl
Level: 9 °
Oorsprong: België
 Van Steenberge is een brouwerij gevestigd in Ertvelde België. Het produceert voornamelijk bier van hoge gisting (70% van de productie). Dit is de enige nog actieve brouwerij in het Meetjesland. Van Steenberge brouwerij richt zich op de kunst van het brouwen aangepast aan de technologische ontwikkelingen en staat garant voor kwaliteit en een onberispelijke service. Respect voor de werknemers en het milieu vormen de kern van het management. Dit abdijbier heeft een gesluierde blond jurk en wordt bekroond door een grote en aanhoudende wit schuim. De neus heeft aroma's van mout en hop met deze complexe en kruidachtige noten. Vol en kruidig ​​in de mond, de Augustijn Grand Cru straalt moutig en hoppig aroma's om te eindigen op een goede, sterke bitterheid.

Meer meningen over Augustijn Grand Cru

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

De geschiedenis van het Augustijn bier gaat terug tot 1295 het bier werd toen gebrouwen in een klooster nabij Gent. Sinds de jaren \\'80 wordt het bier gebrouwen door Brouwerij van Steenberge en is si
Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

De geschiedenis van het Augustijn bier gaat terug tot 1295 het bier werd toen gebrouwen in een klooster nabij Gent. Sinds de jaren \\'80 wordt het bier gebrouwen door Brouwerij van Steenberge en is si
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Ontdek met dit Agustijn Grand Cru, een van de meest verborgen juweeltjes Brouwerij Van Steenberge. Triple de Augustijn Blond versie, dit abdijbier ontwikkelt complexere smaak kwaliteiten en graden hoger dan zijn kleine blonde op alcohol. De Grand Cru Augustijn aanwezig in het glas amber en mistige jurk afgewerkt met een schuimkraag die consequent daalt langzaam langs de muren. In de neus, de smaak van dit Belgische bier is erg zoet met noten van kruiden, citrus en gist. De smaak is te zacht om te beginnen en trouwt met een mix van kruiden oproepen koriander. In het midden, alcohol gewoon tintelingen tong en herinner me zijn aanwezigheid. De kruidige aspect wordt dan vervangen door een hopbitterheid die in de buurt komt proeverij met wat doorzettingsvermogen. Een uitstekend bier triple Abbey verdient te worden gekend en erkend voor zijn waarde!

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier