Belgoo Luppoo

Belgoo (Bier)

1,99€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

11,94€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

23,88€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

1,99/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Van bierbrouwerij Belgoo ontvangen wij Belgoo Luppoo (1,99€), een bier ambachtsman van oorsprong uit België die een alcoholgehalte heeft van 6º. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Belgoo Luppoo met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Belgoo Luppoo

Categorie:Bier
Producent: Belgoo
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Belgoo

Belgoo Luppoo

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Belgoo Luppoo aan ons wordt gepresenteerd als een enigszins troebel bier met oranje accenten en een dikke, rijk schuim dat ons begeleidt het hele drankje.
 • Geur: Nu we het glas om je neus duidelijk de geur van hop en andere kruidachtige en bloemige noten, sommige ontbijtgranen en een citroenzuur punt waarnemen.
 • Mond: In de mond vinden zijn eigen bittere smaak van hop, hoewel niet zo overdreven als we zouden hopen, dat zoete en fruitige accenten (abrikoos, ananas, mandarijn) binden, wat resulteert in een levendig en verfrissend bier met een medium body en een lange afdronk van aangename bitterheid.

ABV: 6,5% vol

Biersoort: Craft

Belgoo

Belgoo Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Belgoo Luppoo

Gepubliceerd op 05.16

4/5

Belgoo Luppoo

Belgoo Luppoo wordt gebrouwen bij een microbrouwerij dit resulteert in kleine oplages en onzekere levertijden. Luppoo is een blond biertje met verfijnde smaken die het wachten waard is.

Meer meningen over Belgoo Luppoo

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Belgoo Luppoo wordt gebrouwen bij een microbrouwerij dit resulteert in kleine oplages en onzekere levertijden. Luppoo is een blond biertje met verfijnde smaken die het wachten waard is.

Gepubliceerd op 12.20

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uiterlijk: Belgoo Luppo heeft een blonde kleur
- Aroma: Een scherpe geur van hop
- Body / Smaak: Smaak fijn in de mond
 
GISTING TYPE: Hoge gisting
ABV: 7'1% Vol

Gepubliceerd op 05.45

4 /5

Belgoo Luppo is hartig

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De Belgoo Luppoo is een ambachtelijke bier van de brouwerij in België de Binchoise, gelegen in het dorp van Binche, Wallonië. De brouwerij bestaat al sinds 1847 Binchoise de Faubourg Saint-Paul in Binche, België. Ze heeft niet bewogen sinds en heeft voortdurend ontwikkeld om aan de verwachtingen van de Belgische en buitenlandse bieren drinkers de Belgoo Luppoo wordt gebrouwen met 2 korrels die gerst en haver zijn te voldoen. Het is op smaak gebracht met een hoge dosis van hop uit twee verschillende rassen die beide bekend staan ​​om hun krachtige aromatische kwaliteiten. Het is een natuurlijke en ambachtelijke bier is ongefilterd, zonder toegevoegde kruiden. Het voert een laatste gisting door toevoeging van gist net voor het bottelen. Het is een bier dat een bloemrijke en iets grazige neus heeft. Het onthult mooie fruitige smaak en bloemige smaken die worden vergezeld door bitterheid bij de prachtige aanwezigheid. Haver mout zorgen voor een zekere zoetheid die het hele evenwicht. Brouwer Raad proeven tussen 6 en 8 °. Vind snel andere producten in het assortiment Belgoo.

Gepubliceerd op 18.14

4 /5

Belgoo Luppo

Belgian Beer gouden oranje met een mooie schuim nog in de beker. Olfactorische met meer dan duidelijk hoparoma uw naam predikt. Noten van grapefruit. Zeer evenwichtig en correct bier.

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Bier