Trends:

Bier

Blanche Des Honnelles

330ml Inhoud

2,29€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Brasserie de L'Abbaye Des Rocs
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Witbier
Land: België
Blanche Des Honnelles : een bier witbier van de bierbrouwerij Brasserie de L'Abbaye Des Rocs van hoge gisting en afkomstig uit België die een ABV van 6º heeft. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Blanche Des Honnelles met 4 punten uit 5.

Bereiding van Blanche Des Honnelles

Blanche Des Honnelles

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Blanche des Honnelles is amber
 • Aroma: Het detecteert een zekere bitterheid
 • Body / Smaak: Smaak verrassende granen

 

GISTING TYPE: Hoge gisting

ABV: 6% Vol

Meer zien

Reviews van Blanche Des Honnelles

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Blanche Des Honnelles:Waarderen Blanche Des Honnelles:

4 /5

België Brasserie des Rocs wit ambachtelijke Belgian Beer, func dress & eacute e l & eacute gèrement stoornis, aroma's c é r é ales, droge bitterheid.
Capaciteit: 33cl
Niveau: 6 °
Oorsprong: België
 Blanche des Honnelles is een speciaal bier van de brouwerij van de Abbaye des Rocs in Montignies-sur-Roc in België. Dit bier heeft een wit gewaad stoornis en een beetje donker met een dichte witte schuim. Zijn neus, eerder discreet, onthult graan aroma's en kruidige accenten. De mond van de Blanche des Honnelles is heel uitdagend om te eindigen op een droge bitterheid.
Meer zien
,

4 /5

De smaak is verrassend, als de eerste benadering neus is heel discreet, is zijn primaire smaak badend in een harde droge bitterheid op een achtergrond van peper. Geen verzuring in deze Blanche uit drie granen (gerst, tarwe, haver) te zien. Het heeft karakter en een vleugje heel verfrissend.
Meer zien
,

Cerveza Blanche Honnelles

4 /5

Totaal ondoorzichtig. Met een grote ophoping van sediment in de fles. Gister schaars en van korte duur. De neus is sterk, heel sterk. De geur van tarwe komt niets anders dan open de fles en als we de aanpak van de beker gemarkeerd citrusgeur, rijp oranje notities. Sporen van alcohol werden ook gewaardeerd. Lichaam is zeer consistent. Lage vergassing cup, de ingang is erg zacht. Na deze zachte complex, kruidachtige en kruidige aroma, kaneel en groene pimenta verschijnen. De afwerking is zuur, maar in balans met een afwerking met een zeer smakelijk ethyl punt.
Meer zien
,