Bloemenbier

De Proefbrouwerij (Bier)

2,93€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Bloemenbier te kopen op dit moment.

Bloemenbier , een bier van de bierbrouwerij De Proefbrouwerij ambachtsman vervaardigd door middel van hoge gisting en afkomstig uit België die 7º ABV heeft. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Bloemenbier met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Bloemenbier

Categorie:Bier
Producent: De Proefbrouwerij
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 7%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Ambachtsman
Land: België
Serveertemperatuur: 4-6ºC

Beschrijving · De Proefbrouwerij

Bloemenbier

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Bloemenbier heeft blond kleur, zeer schuimig
 • Aroma: lichte aanraking van honing en bloemen
 • Body / Smaak: Smaak heel lief, met een licht kruidig ​​finishing touch

 

GISTING TYPE: Lage gisting

ABV: 7% Vol

De Proefbrouwerij

De Proefbrouwerij Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Bloemenbier

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 05.15

4/5

Bloemenbier

België De Proefbrouwerij Belgisch bier amber & eacute e stoornis in de jurk, zoete smaak en fruit & eacute eindigend op een kleine voetnoot houblonn & eacute; e.
Capaciteit: 33cl
Graad: 7 °
Oorsprong: België
De Bloemenbier wordt geproduceerd door de brouwerij De Proef in Lochristi in België. Deze Belgische bier heeft een enigszins wazige amberkleur met een mooi goed hardnekkige wit schuim. Zijn neus, mild genoeg, zendt zoete en fruitige aroma's vergezeld van tonen van caramel en abrikoos. De Bloemenbier is een licht amberkleurig bier, fris en fruitig einde op een klein hoppig noot.

Meer meningen over Bloemenbier

La Botiga Del Vi

Gepubliceerd op 05.12

4 /5

Cerveza Bloemenbier

Dit bier is een beetje zoet voor het gehemelte. Noten van honing en bloemen. Erg pittig. Presentatie rond de fles wit papier.
Online Drink Shop

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

Verschijning: een fijne mousse, aangename en consistente reflecties van amber. Opalescent omdat ongefilterd.
Geur: een intense, fruitige en licht bloemen, met noten van gist. Smaak: vol en fruitig met een goede structuur, zoete maar zacht en elegant, met stroken kruidachtige.
Algemene informatie: Dit bier is vernoemd naar de typische productie van bloemen Bloemen stad Lochristi.
Wedstrijd: bloomy korst kazen en worsten geserveerd met honing. Risotto gestructureerd met toevoeging van ananas. Wit vlees in de oven ook deglassate met rijke sauzen of jus dik. Kaneel en vanille mousse, fruit taarten wit, mimosa taart.
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Met deze Bloemenbier, ontdek een van de weinige bieren geproduceerd door de uitstekende Brasserie De Proef voor eigen rekening. Inderdaad, de Brasserie is beroemd om zijn producties van grote kwaliteiten. Alle tijden, het is gespecialiseerd in het produceren van speciale brouwsels waar unreleased namens andere brouwerijen en brouwers niet over de nodige apparatuur om hun recepten uit te voeren hebben. Het is zeldzaam om te genieten van producten gemaakt door Brasserie De Proef voor eigen rekening. De Brasserie werd gezien coming out van deze tanks uitzonderingen inkomsten en nu zeldzame volgende succes bieren ze ontmoet, maar dit succes wordt vaak toegeschreven aan anderen. Het kan onder andere producties onder andere de beroemde Deense brouwer Mikkeller of de samenwerking met de jonge Schotse brouwerij Brewdog. Bloemenbier bier is een bier in de oranje kleur die is bedekt met een rijk schuim maar niet in overeenstemming de neus, het is zeer rijk en bloemrijke; Mooie moutige en fruitige aroma's verschijnen met een vleugje karamel, honing, bloemen en abrikoos. In de mond, dit bier heeft een zeer soepel in de mond met een zeer fruitige en zoete smaken. We ontdekken noten van perzik, abrikoos, peer en florale aroma's en moutig toffee knoppen. Een pittige tip is ook merkbaar.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier