• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Brewdog 5 A.M Red Ale

Brewdog (Bier)

2,95€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

17,70€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

35,40€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

2,95/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brewdog produceert deze Brewdog 5 A.M Red Ale (2,95€), een bier ambachtsman geproduceerd in Schotland die beschikt over 5º ABV. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Brewdog 5 A.M Red Ale volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Brewdog 5 A.M Red Ale

Categorie:Bier
Producent: Brewdog
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Ambachtsman
Land: Schotland

Beschrijving · Brewdog

Brewdog 5 A.M Red Ale

PROEFNOTITIES VAN Brewdog 5 A.M Red Ale:

 • Verschijningsvorm: Dark amber
 • Aroma: moutig, karamel, hoppig, grapefruit, oranje
 • Body / Smaak: mout, karamel, grapefruit, bitter

BROUWERIJ: BrewDog

LAND: Schotland

 

BIER TYPE: Amber Ale

ABV: 5%

Brewdog

Brewdog Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Brewdog 5 A.M Red Ale

Bierhut

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Brewdog 5 A.M Red Ale

5 A.M. Red Ale van Brewdog is een bijzonder bier met 5 soorten mout 5 soorten hop en 5% alcohol. Het bier heeft uiteraard een sterk hopkarakter maar het blijft een makkelijk te drinken bier.

Meer meningen over Brewdog 5 A.M Red Ale

Jodocus Brouwer

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Brewdog 5 A.M Red Ale:
- Verschijningsvorm: Giet roodbruine baksteen bewolkt met een hoofd van geel-witte schuimige
- Aroma: Aroma met een goed schot van kruidig ​​fruit. Bessen overheersen, maar ook Citrus oranje en een aantal hop
- Body / Smaak: dat begint met bessen smaak en mild citrus en lost op een zachte hop bitterheid

BROUWERIJ: Brewdog
LAND: Schotland

ABV: 5%
La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

Schotse brouwerij Brewdog De Brewdog 5 A. De heer Saint's messing & eacute e met 5 vari é t é s gerst malts en 6 vari é t é s van hop.
Capaciteit: 33cl
Graad: 5 °
Oorsprong: Schotland
 De brouwerij Brewdog is vandaag de dag een referentie in de internationale brouwen scene. Opgericht in 2005, heeft deze jonge Schotse brouwerij kende een snelle opkomst en het succes. Het biedt tal van bieren, personages meestal uitgesproken. Veelgeprezen, worden de hoeveelheden beperkt voor elk brouwsel, het maken van enkele zeldzame bieren. De Brewdog 05:00 Saint wordt gebrouwen met vijf soorten gerstemouten (Maris Otter, de Caramalt, Munich mout, Crystal en de Dark Crystal. Wat nog belangrijker is, 6 soorten hop (Nelson Sauvin, Amarillo, Simcoe, Cascade, Centennial en Ahtanum) worden in deze Brewdog om maximale smaak en bitterheid te geven. dit Brewdog, die een mahonie kleur met gloeiende reflecties heeft, de neus onthult een zeer fruitig aroma dankzij de vele variëteiten van hop gebruikt. in de mond, een sterke fruitige aroma's te begeleiden een lichte zuurgraad in de mond, de sterke aanwezigheid van hop ontwikkelt een krachtige bitterheid herinnerend grapefruit.
Saveur Bière

Gepubliceerd op 05.05

4 /5

5 A. M Saint amber bier wordt gebrouwen door Brasserie Brewdog. Deze jonge Schotse brouwerij is een van de meest creatieve en meest brouwerijen voor de afgelopen twee jaar. Inderdaad, met meer dan een andere dan bier en gemaakt door een team van getalenteerde en excentrieke brouwers dozijn, de brouwerij Brewdog heeft zich gevestigd in de kleine wereld van het bier en krijgt beloning op beloningen voor de kwaliteit en de originaliteit die de handtekening van haar producten. 5 A. Saint M wordt gebrouwen met vier varianten van gerstemouten die Maris Otter, de Caramalt, München mout, Crystal en Dark Crystal. Om de smaak van het bier en de ontwikkeling van zijn karakter, werden 6 soorten hop gebruikt met Nelson Sauvin, Amarillo, Simcoe, de waterval, de honderdste verjaardag en de Ahtanum. De laatste 4 worden toegevoegd tijdens een hoppen om vintage, die bestaat uit het toevoegen van verse hop bloemen in de crutcher. Dit geeft dit bier een fruitig aroma doet denken aan lychee en bloemige noten zeer aanwezig. Men voelt de aanwezigheid van hop in de neus. In de mond, sterke fruitsmaken begeleiden een lichte zuurgraad. De hop zijn weer erg aanwezig en het ontwikkelen van een krachtige bitterheid oproepen grapefruit. De citrus afdrukken blijft lang in de mond. De malts aanwezig maar discreet, ze proberen om een ​​aantal zoetheid om het hele brengen.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier