Brugse Zot Dubbel

Bierbrouwerij De Halve Maan (Bier)

2,10€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

12,60€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

25,20€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

2,10/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Bierbrouwerij De Halve Maan is de producent van deze Brugse Zot Dubbel (2,10€), een bier dubbel geproduceerd in België die beschikt over 7.5º ABV. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Brugse Zot Dubbel hebben gegeven.

Kenmerken · Brugse Zot Dubbel

Categorie:Bier
Producent: Bierbrouwerij De Halve Maan
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 7.5%
Biersoort: Dubbel
Land: België

Beschrijving · Bierbrouwerij De Halve Maan

Brugse Zot Dubbel

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Brugse Zot Dubbel heeft een oranje kleur.
 • Geur: In aroma, donkere vruchten met melasse, kalksteen karakter, lichte oxidatie.
 • Mond: In de mond, een malt whisky met zoete fruitig met lichte melasse, fruit esters, rijpe banaan, kruidnagel, nice.

ABV: 7.5% Vol

Biersoort: Dubbel

Bierbrouwerij De Halve Maan

Bierbrouwerij De Halve Maan Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Brugse Zot Dubbel

Gepubliceerd op 17.04

4/5

Brugse Zot Dubbel

België Brouwerij De Halve Maan zachte bruine Belgisch bier en agr é ble om de jurk kleur é bene. Notes & eacute es vrucht van de banaan mout gèrement é é e.
Capaciteit: 33cl
Oorsprong: België
Brouwerij de Halve Maan is de enige familie brouwerij nog steeds actief in het centrum van Brugge. De Halve Maan is gelegen in het hart van de historische stad en biedt een gastvrij onderkomen Tegen het einde van 2008 de brouwerij kocht het merk "Straffe Hendrik" - oorspronkelijk een concipiée bier door de grootvader van Xavier Henry Maes zijn dochter Veronica. Vanaf nu wordt het bier opnieuw gebrouwen volgens het originele recept. Brugse Zot bruin is versierd met een ebbenhout gekleurde jurk met bordeaux hoogtepunten. In de mond, de fruitige banaan noten en licht moutige afdronk boven dat is een beetje meer koffie, vergezeld van een kleine personenauto zuurgraad. Een zacht en mooi bruin.

Meer meningen over Brugse Zot Dubbel

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Brugse Zot wordt gebrouwen door Brouwerij de Halve Maan in 2005 werd deze brouwerij nieuw leven ingeblazen. Sindsdien wordt er met succes Brugse Zot Dubbel gebrouwen het bier kent een verfijnd mouti

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Brugse Zot wordt gebrouwen door Brouwerij de Halve Maan in 2005 werd deze brouwerij nieuw leven ingeblazen. Sindsdien wordt er met succes Brugse Zot Dubbel gebrouwen het bier kent een verfijnd mouti

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De Brugse Zot Dubbel is een bruine versie van het bier gebrouwen in het historische hart van Brugge en is vernoemd Brugse Zot. Deze naam, die bisschop van Brugge betekent in de Vlaamse, is de naam gegeven aan de inwoners van de stad als gevolg van de oude tradities en lokale legendes. De jonge en oplevende Straffe Hendrix Brewery, die bier Brugse Zot, tent produceert sinds de opening in 2005 tot het erfgoed en brouwen tradities van de stad Brugge te promoten. Vandaag is de laatste nog steeds actief brouwerij in het historische hart van de stad Brugge, die gebruikt wordt om een ​​brouwen veelheid zijn. De Brugse Zot Dubbel wordt gebrouwen met 6 speciale moutsoorten, dat het zijn bruine kleur met gloeiende reflecties die haar onderscheidt op blond. Het biedt de neus aroma's van caramel, geroosterde mout met mooie tonen van rijp fruit en aromatische kruiden oproepen spikes. In de mond vinden we smaken altijd met gemoute noten van karamel, geroosterde zaden en prachtige tonen van rijp fruit en een vleugje spice kaneel. Toen sprak een mooie, maar enigszins opgelucht bitterheid, die wordt gemaakt door de beroemde Tsjechische Saaz hop gebruikt om deze Dubbel Brugse Zot produceren. Gratis bier en sterker dan haar blonde versie, heeft de inwijding in 2011 verkregen met een zilveren medaille in een van de meest prestigieuze bier wedstrijden en meest bekende in de wereld, namelijk de Brewing Industry International Awards. Bewust te zijn van de smaak adviseren wij u om te proeven in het glas Brugse Zot.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier