Trends:

Bier

Budweiser

330ml

1,06€ (Richtprijs)

Je hoort vast graag dat…

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Budweiser
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Lager
Land: Verenigde Staten

Bereiding van Budweiser

Budweiser

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Budweiser heeft een heldere gouden kleur.
 • Aroma: zoet aroma en ontbijtgranen.
 • Lichaam / Smaak: medium lichaam. Zoete invoer waar de smaak van granen (vooral rijst) opvalt. Het presenteert een enigszins bitter einde.

CERVECERÍA: Budweiser . Het werd gesticht door Adolphus Busch aan het begin van de 19e eeuw. Zijn ondernemersgeest en verkoopcapaciteit droegen sterk bij aan de groei van de brouwerij. Sinds het einde van de 20e eeuw is hij een onbetwiste leider van de Amerikaanse bierindustrie geworden. Budweiser zet zich in voor het brouwen van heerlijke bieren van hoge kwaliteit. Samen met zijn leveranciers, groothandelspartners en de hele waardeketen heeft het in de toekomst een grotere groei voorspeld en daarom hebben ze innovatie in alle facetten van het bedrijf bevorderd.

LAND: Verenigde Staten

TYPE FERMENTATIE: (lage gisting). Budweiser is gemaakt met de beste gerstemout die handmatig is geselecteerd door regionale telers in het land. Verse en groene rijst (gemalen en geklasseerd) wordt ook gebruikt voor een knapperige smaak en een soepele afdronk.De gist van dit bier werkt bij een lage temperatuur (tussen 6 en 10 ° C) en wordt na 8 tot 10 dagen op de bodem van de tank afgezet. Het gefilterde water wordt dagelijks onderworpen aan zuiverheidstests door de brouwmeesters. De strengheid in elke procedure zorgt ervoor dat Budweiser zijn body en smaak van de Amerikaanse stijl verkrijgt.

BIERTYPE: Lager

ABV: 5%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

5-6ºC

Reviews van Budweiser

3.9

17 klantbeoordelingen
 • 5
  5
 • 4
  10
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Budweiser:Waarderen Budweiser:

4/5

mooi, verfrissende
Meer zien,

Budweiser

5 /5

ras
Meer zien
,

5 /5

Hoor, hoor. . . .
Meer zien
,

4.5 /5

Heel goed
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk