Buxton Axe Edge

Buxton (Bier)

2,91€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Buxton Axe Edge te kopen op dit moment.

Buxton is de producent van deze Buxton Axe Edge , een bier indian pale ale uit Engeland die een ABV van 6º bevat. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Buxton Axe Edge volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Buxton Axe Edge

Categorie:Bier
Producent: Buxton
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Biersoort: Indian Pale Ale
Land: Engeland

Beschrijving · Buxton

Buxton Axe Edge

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Buxton Axe Edge heeft een donkere amber kleur met mooie witte kop.
 • Geur: Heerlijke aroma. Grapefruit, citrus, sommige tropische harsen. perzik. Koel en erg leuk.
 • Mond: Smaak is een goede balans tussen hop en mout zoetheid. Noten van tropische vruchten zoals mango, grapefruit, sinaasappel, zeer sappig harsen. Medium bodied met medium koolzuur.

ABV: 6.8% Vol.

BIERSOORT: Indische Pale Ale

Buxton

Buxton Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Buxton Axe Edge

Saveur Bière

Gepubliceerd op 05.21

4/5

Buxton Axe Edge

Ontdek Axe Edge, IPA die de Engels brouwerij Buxton onthuld! Voor deze India Pale Ale stijl bier, brouwers hebben de beste hop van het moment geselecteerd: Amarillo, Citra, Nelson Sauvin, de lijst zet inderdaad water in de mond. Het bier echter niet tevreden met de kwaliteit van hop ophopen, wordt ook gekenmerkt door de algemene balans en kwaliteit van moutbasis. Visueel, dit bier tot oranje kleur en is bedekt met koper wijst op een mooie romig wit schuim. De neus is prachtig complex, verdeeld over citrus en tropisch fruit. Reeds in dit stadium voelen we de kwaliteit van het hoppen. In de mond, mooie smaken van sinaasappel, mandarijn en biscuit verscheen. Als de finish droog en bitter is, het geheel blijft zeer evenwichtig en zeer goed gedaan. Deze ongelooflijke IPA zal u niet teleurstellen noch beginners op zoek naar iets nieuws of doorgewinterde proevers. Voor degenen die genieten van een beetje lichter IPA, ga dan een kijkje nemen op de Wild Boar, dezelfde brouwerij.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Bier