Chimay Blue Trappistes

Abbaye de Chimay (Bier)

2,34€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Chimay Blue Trappistes te kopen op dit moment.

Chimay Blue Trappistes van de bierbrouwerij Abbaye de Chimay: een bier dubbel afkomstig uit België en vervaardigd volgens hoge gisting die een alcoholgehalte bevat van 9º. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Chimay Blue Trappistes met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Chimay Blue Trappistes

Categorie:Bier
Producent: Abbaye de Chimay
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 9%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Dubbel
Land: België

Beschrijving · Abbaye de Chimay

Chimay Blue Trappistes

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Chimay Blue Trappistes heeft een bruinachtige kleur.
 • Geur: De geur wordt waargenomen wanneer het genieten van bier, accentueert alleen het aangename gevoel dat openbaart de geur, alles ontvouwt zich een beetje gekarameliseerd maar leuke touch.
 • Mond: Deze authentieke Belgische bieren, waarvan de zweem van verse gist wordt in verband gebracht met een lichte hint van roze bloemen, is bijzonder mooi.

ABV: 9% Vol

Biersoort: Black

Abbaye de Chimay

Abbaye de Chimay Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Chimay Blue Trappistes

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4/5

Chimay Bleue

België abdij van Chimay Trappist Belgisch bier Brown nog steeds ontworpen door de monniken van de abdij.
Capaciteit: 33cl
Level: 9 °
Oorsprong: België
 In het centrum van Europa, in de provincie Henegouwen in België, dat is Chimay. Algemeen bekend als de Entre-Sambre en Maas, deze regio geniet een beschermde omgeving. loofbossen, graslanden, rivieren, glooiende weilanden daar een echt vogelparadijs. De gemeenschap wil haar echtheid van de vruchten van zijn arbeid te bewaren en te delen met anderen, zullen, in 1965, een beroep doen op buitenstaanders. In dat jaar werd de geboorte van een coöperatie, La Ferme du Prince, die verantwoordelijk zijn agrarische activiteiten van de abdij, de landbouw en cultuur. In 1978 waren het bottelen en de verkoop van bier Trappist Fathers buiten het klooster verplaatst, de S. A. Chimay bieren gemaakt in het industriepark Baileux, 5 km van Chimay. Bier, nog steeds gemaakt in het klooster wordt geleverd per vrachtwagen naar de nieuwe plaats van het bottelen. Op dat moment was het dringend om de apparatuur te vernieuwen, te moderniseren, uit te breiden het vulsysteem. In 1989 werd de brouwzaal van de abdij van Scourmont volledig vernieuwd. Chimay Bleue Het bier heeft een donkere bruine kleur en wordt bekroond een bruin schuim. Krachtig in de mond, kunnen we onderscheiden roosteren aroma's van fruit en kruiden.

Meer meningen over Chimay Blue Trappistes

Femke Hermsen

Gepubliceerd op 11.45

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uiterlijk: Chimay Bleue heeft een oranje kleur met een romige schuimkraag
- Aroma: fruitige en kruidige aroma's, brood, snoep, chocolade en rijpe vijgen
- Body / Smaak: De smaak is kruidig, fruitig, mout. Het bier is vol van smaak, goed verborgen alcohol. Zeer goed bier.

Biersoort: Belgian Strong Dark Ale
Ter heide Ronhaar

Gepubliceerd op 05.24

3 /5

Dit is prachtig

Online Drink Shop

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

Chimay Bleue

De productie van Chimay werd geïnitieerd door Cisterciënzer monniken in 1863 en is nog steeds ontheemd binnenkant van de Abbaye de Notre Dame de Scourmont, Belgische stad op de grens met Frankrijk. De eerste gisting van bier wordt nog steeds gemaakt binnen de muren van het klooster, hoewel het bottelen voor de tweede gisting in de fles, in een fabriek buiten. Worden geproduceerd drie verschillende Chimay, die zijn vernoemd naar de kleur van de kap: blauw, wit of rood. De Chimay blauwe cap, in 75 cl flessen, staat bekend als de Grande Réserve. Hoewel de fans van bieren atigianali beschouwen de Chimay Trappist van de meer industriële versie "blauwe cap" is echt een geweldig bier dat absoluut respect verdient. Zeker de gemakkelijkst te vinden vanwege zijn wijdverspreide verdeling in de wereld. Visuele inspectie suggereert een donkere amberkleur en duidelijk, van de dichte schuim als niet bijzonder hardnekkig. De neus is intens, breed en complex. Balsamico noten van kruiden en specerijen verfraaien kit geurig en fruitig. In de mond het lichaam structuur en smelten in een drankje lean en dynamisch. Final aanmerkelijk lange, droge en belonen. Combineer met kaas pittig en bepaald als die, waarom niet, producten in deze zelfde abdij.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier