De Molen Bloed, Zweet & Tranen

Brouwerij de Molen (Bier)

3,30€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

19,80€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

39,60€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

3,30/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

De bierbrouwerij Brouwerij de Molen heeft De Molen Bloed, Zweet & Tranen (3,30€) gecreëerd, een bier rauchbier geproduceerd in Nederland die over een ABV van 8º beschikt. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze De Molen Bloed, Zweet & Tranen met 4 punten uit 5.

Kenmerken · De Molen Bloed, Zweet & Tranen

Categorie:Bier
Producent: Brouwerij de Molen
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 8%
Biersoort: Rauchbier
Land: Nederland

Beschrijving · Brouwerij de Molen

De Molen Bloed, Zweet & Tranen

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: De Molen Bloed, Zweet & Tranen heeft een diep donkerbruin met een bleke tan hoofd.
 • Aroma: Aroma van rook, verbrand hout, hints van fruit. Vruchten verbrand.
 • Body / Smaak: Smaak is sojasaus, donkere chocolade, maar alles bedekt met rook. Lange afdronk met de intensivering van het genie van rook.

Biersoort: Rauchbier (gerookte)

Brouwerij de Molen

Meningen

opinie wordt benadrukt over De Molen Bloed, Zweet & Tranen

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4/5

De Molen Bloed, Zweet & Tranen

Nederland Brasserie De Molen De Molen Beer Bloed, zweet & amp Tranen is een Nederlandse soort bier smoke & eacute; e. Te proeven r & eacute Veals de lekkerste!
herkomst Land
-BasLa De Molen Bloed, Zweet & Tranen Is een rookbier bruine rode jurk en gegarneerd met een romige beige kop genoeg. De neus geeft ze een geur van donkere chocolade met geroosterde rokerige tonen. In de mond zijn geroosterd en rookmout en turf. De afwerking is bitter en eindigt op geroosterde gerst toetsen. U zult begrijpen dat dit De Molen Bloed, Zweet & Tranen is een aangenaam en lekker biertje met rokerige accenten. La Brasserie La Brasserie de Molen is een van de meest beroemde brouwerijen van Nederland. Gemaakt in 2004 door Menno Olivier, vestigde zij zich in een historische molen dateert uit 1967, vandaar de naam "De Molen", wat betekent "De Molen". Zijn populariteit strekt zich nu voorbij het punt van worden gerangschikt 10 beste brouwerij ter wereld in 2010. Altijd zeer innovatief, de brouwerij De Molen is in constante streven naar excellentie en blijft nieuwe smaken te bieden.

Meer meningen over De Molen Bloed, Zweet & Tranen

Anoniem

Gepubliceerd op 11.27

4 /5

De Molen Bloed Zweet & Tranen

Dit bier is een bijzonder bier met een breed pallet aan smaken. Met als belangrijkste kenmerk dat het mout gerookt is en dat proef je terug!
Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Dit bier is een bijzonder bier met een breed pallet aan smaken. Met als belangrijkste kenmerk dat het mout gerookt is en dat proef je terug!
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Het Bloed, zweet & Tranen is een bier gebrouwen in de Rauchbier stijl, een stijl die we vertalen in het Frans de term gerookt, gebrouwen door Brouwerij De Molen in Nederland. In een zeer diepe donkere rode kleur in een romige beige hoofdband, dit bier heeft de zoete geur van geroosterde rokerige en donkere chocolade. Bij het proeven, zal u gerookte en geroosterde mout en turf in een geroosterde gerst bitterheid te vinden. Van een vrij droge lichaam, Bloed, zweet & Tranen is een medium-bodied bier met een goede koolzuur. Op het einde, een zeer aangenaam bier met rokerige accenten zoet en smakelijk.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier