De Molen Rasputin

Brouwerij de Molen (Bier)

3,95€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

23,70€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

47,40€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

3,95/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.05 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brouwerij de Molen biedt ons deze De Molen Rasputin (3,95€), een bier porter gefermenteerd in Nederland die 10º ABV bevat. Bij Drinks&Co hebben de klanten de De Molen Rasputin met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · De Molen Rasputin

Categorie:Bier
Producent: Brouwerij de Molen
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 10%
Biersoort: Porter
Land: Nederland

Beschrijving · Brouwerij de Molen

De Molen Rasputin

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Molen Rasputin heeft een donkere amber kleur.
 • Geur: aroma met lichte tonen van zoethout en chocolade.
 • Mond: De smaak is van caramel en melasse.

ABV: 10,7% Vol

Biersoort: Porter

Brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over De Molen Rasputin

Maitre Georges

Gepubliceerd op 05.21

4/5

De Molen Rasputin

Dit bier werd opgericht als eerbetoon aan de beroemde Rasputin. Het is een Imperial Stout indeling van 10.7 °. Dit bier kan maximaal leeftijd tot 25 jaar in de kelder. Op een bruin-zwarte jurk met een dikke bruine schuim. neus van cassis en zwart fruit met chocolade en braden. koffiesmaak, karamel en donkere chocolade. krachtige bitterheid en aanhoudende lengte.

Meer meningen over De Molen Rasputin

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

Van BasBrasserie MolenLa Rasputin bier ter ere van Rasputin is een donker bier kan worden gehouden 25 jaar.
Capaciteit: 33cl
Netherland
 Molen Brouwerij is een van de meest bekende en populaire brouwerij in Nederland. Zijn populariteit komt voort uit het feit dat het beschikt over een indrukwekkende reeks van twintig bieren en is het ontwikkelen van een innovatieve manier door te zoeken naar steeds nieuwe smaken. Rasputin bier is een hommage aan het karakter van de zelfde naam. Het is een donker bier, dat één keer per jaar wordt gebrouwen of twee keer. Dus dit is een limited edition, elke fles is genummerd. De flessen kunnen 25 jaar worden bewaard. Het is sterk aangeraden het oude te laten, kan de Raspoetin al snel een uitstekende biertje geworden. Haar jurk is zeer donker bruin overgoten met een dikke laag schuim lichtbruin. Op de neus, is het zeer alcoholist. Dit zijn de noten van zwart fruit, chocolade, gebrande mout smaken met geroosterde en karamel die opvallen. Dit bier kan worden opgeslagen voor een lange tijd, kunnen deze kenmerken worden aangepast aan de leeftijd.
Bierhut

Gepubliceerd op 09.54

4 /5

Rasputin van Brouwerij de Molen is een legendarische imperial stout. Het bier heeft een volle zoete smaak met een lichte hint van alcohol. Verder mooie smaken van rood zoet fruit en drop. Dit bier laa
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De Rasputin Imperial Stout is een bier van de brouwerij De Molen Nederland. De naam is een eerbetoon aan de meest beroemde karakter van het hof van de Romanovs, Raspoetin. Het is slechts een keer gebrouwen of twee keer per jaar. Dit is een limited edition, elke fles is genummerd en kan worden gehouden voor 25 jaar te oud. Het wordt ook sterk aanbevolen. De Rasputin kan een vintage bier snel geworden. Het is een stoutbier in het dichte lichaam, dat is geopenbaard in het glas bij het proeven. Haar jurk is een zeer donker bruin, grenzend zwart. Ze Titel 10, 5% alcohol en de neus is zeer alcoholist. Het schuim is te dik en een lichtbruine kleur. Het valt heel voorzichtig. Op de neus zijn aroma's van zwart fruit, chocolade geroosterde mout, maar ook met toast en karamelsmaak kenmerken die komen prikkelen onze neusgaten. In de mond, koffie smaken, zijn caramel gevoeld. Alcohol is levend en wel. De finale is krachtiger dan gebrande mout en bitterheid dat naar voren komt is zeer sterk. Aangezien dit bier kan worden bewaard en gegeten in de 25 jaar na het bottelen mag beschreven smaakstoffen verschillend worden waargenomen afhankelijk van het tijdstip waarop genieten.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier