Delirium Nocturnum

Brouwerij Huyghe (Bier)

2,70€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

16,20€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

32,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

2,70/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brouwerij Huyghe is de producent van Delirium Nocturnum (2,70€), een bier uit België met lage gisting die een alcoholgehalte heeft van 8.5º. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Delirium Nocturnum met 4,1 punten uit 5.

Kenmerken · Delirium Nocturnum

Categorie:Bier
Producent: Brouwerij Huyghe
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 8.5%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Old Ale
Land: België

Beschrijving · Brouwerij Huyghe

Delirium Nocturnum

Delirium Nocturnum is een speciaal Belgisch bier, 8,5 ° alcohol, hoge gisting, gisting tank 2 en een laatste gisting in de fles.

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: donkere, warme en transparante Cerveza.
 • Neus: Aroma's van mout, karamel en noten.
 • Mond: De Delirium Nocturnum, neef van Delirium Tremens, toont een mix van zoetheid en kruiden, meestal vaker voor bij walonas bieren waar chocolade maakt ook een verschijning op het einde, toen de hoogste temperatuur van de vloeistof releases nieuwe sensaties.

Paren: De Delirium Nocturnum begeleidt ook een sterke basis en sterke chocolademelk of koffie, aromatische kaas desserts.

Brouwerij Huyghe

Brouwerij Huyghe Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Delirium Nocturnum

Gepubliceerd op 14.34

4/5

Delirium Nocturnum

Dit bier met aroma's van karamel, mokka en pure chocolade. kan niet ontwaken de gastronomische in u. Dankzij de kruiden zoals zoethout en koriander, het suggereert een goede balans tussen bitterheid, lichtheid en delicatesse.

Meer meningen over Delirium Nocturnum

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Delirium Nocturnum heeft net als de andere bieren van Delirium een alcoholpercentage van 8 5% drink dit mooie bruine bier rustig anders gaat u roze olifanten zien.
Anoniem

Gepubliceerd op 13.23

4.5 /5

Cafe y Caramello. Normaal in me gustan las cervezas fuertes, pero luego la recomiendo Delirium Nocturnum

Gepubliceerd op 11.44

4 /5

Hoewel ze grote prijzen hebben gewonnen, Delirium eind niet houden

Gepubliceerd op 05.03

3 /5

Delirium Nocturnum is onberispelijk

Gepubliceerd op 09.39

4 /5

Vista Beer Dark Brown chocolate
Een compact schuim, wit-geel, stabiele en romige

Neus hints van karamel, mokka en chocolade
specerijen zijn ook aanwezig zoethout en koriander
Proef mond op het eerste, een zeer aangenaam gevoel in de mond van alcohol en zachtheid
Volgt een groeiende verbittering, die deels afkomstig uit hop, maar ook gebrande mout en chocolade mout
Tegen het einde, mooie balans tussen bitter, zuur en zoet accenten.

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

Delirium Nocturnum Vc Mb

Een zeer aangename eerste smaak, zoetheid en alcohol. Dan: meer en meer bitterheid, die gedeeltelijk afkomstig is van de hop, maar ook van gebrande mout en chocolade mout. Aan het einde: een goede balans tussen bitter en veiligheid zoetheid. . Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Brouwerij Huyghe bruin Belgisch bier van de c & eacute mous biermerk in é l é roze olifant.
Capaciteit: 33cl
Level: 9 °
Oorsprong: België
 In 1902, Léon Huyghe verhuisde naar Melle aan het werk in de lokale brouwerij. Hij werkte vier jaar aan het bedrijf te kopen. Haar naam op dat moment Malthouse Brouwerij-den call en hield die naam tot 1938, toen ze werd de Brasserie Léon Huyghe. De oorlog en de rantsoenering merkwaardig toegestaan ​​om een ​​bier op basis van een Franse verscheidenheid van hop te ontwikkelen, Golden Kenia, die werd geboren in 1945. En in 1948, Albert Huyghe, de zoon van de vorige, begonnen met de productie van frisdranken en frisdrank. In 1980, de komst van Jean De Laet, zoon-Albert, slaakte een aanzienlijke opleving. Hij ontwikkelde een serie van nieuwe bieren en vervolgens, bijgestaan ​​door zijn zoon, de familiale brouwerij omgevormd tot een moderne onderneming, die gespecialiseerd is in hoge gisting en resoluut in de richting van de export. In mei 2005, Huyghe Brewery viert haar 350-jarig bestaan. Vandaag de dag, de brouwerij is het meest bekend om zijn bier om de roze olifant en zijn variaties in aantrekkelijke bistro's. Maar de andere bieren van het huis blijven als een getuigenis van de diversiteit van de Belgische brouwerij landschap. Dichte in smaak, wordt het bier Delirium Nocturnum tegengewerkt door de natuur om haar blonde zus. Krachtens een harder karakter en sterk en dat brengt onvermijdelijk niet specifiek gelijk aan traditionele fans. Ze zowel sterk in smaak, bittere schors en hop, en alcoholische smaak. De eindbeoordeling gebeurt eind proeven, met een lange verlenging van zijn bitterheid. Warm en fluwelig, hij wil in het algemeen de echte kenner, maar niet ontnemen van de ontdekking met nieuwsgierige pioniers van karakter bieren.

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Delirium Nocturnum heeft net als de andere bieren van Delirium een alcoholpercentage van 8 5% drink dit mooie bruine bier rustig anders gaat u roze olifanten zien.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Gebrouwen door Brasserie Huyghe, wordt Delirium Nocturnum beschouwd als de kleine bruine aan de beroemde Delirium Tremens, die het succes van deze brouwerij in gebruik sinds 1654 Delirium Nocturnum werd eveneens in 1999 gemaakt, met de 10e verjaardag van Delirium Tremens. De jongste is gekleed in een donkere pet en een nek compact en stabiel schuim beige rood-bruin. Deze nek ontsnappen zeer belangrijke moutig aroma met hints van karamel, mokka, chocolade, gevolgd door fruitige noten en tips pittige zoethout en peper. Eenmaal in de mond, lijkt het zeer moutig met complexe aroma's, zowel geroosterd en bitter. De set wordt ondersteund door de zoete malts eerste ronding terwijl beweert meer typische bitterheid van de hop. Hints van zoethout, chocolade en lichte zuurgraad zijn merkbaar, terwijl alcohol proeven begeleid van begin tot einde. De afwerking heeft ook een mooie balans tussen bitter en moutige zoetheid Surete wijnbouwproducten.

Gepubliceerd op 04.59

4 /5

Smaak: Glad met een lichte bitterheid die afkomstig is van hop, geroosterde mout en chocolade. Het einde krijgt een evenwicht tussen de bittere accenten, zuur en zoet. Kleur: Dark Chocolate. Schuim: Compact, beige en romige. Ideale temperatuur: 6-8 º C
Gerelateerde meer opinies over Delirium Nocturnum »

Samenvatting van beoordelingen

(12 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  10
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 12 comments »

Top aanbiedingen Bier