Double Enghien Blonde

Enghien (Bier)

2,36€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Double Enghien Blonde te kopen op dit moment.

Double Enghien Blonde : een bier ambachtsman van de bierbrouwerij Enghien gefermenteerd in België die een alcoholgehalte bevat van 7º. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Double Enghien Blonde met 4 punten over 5.

Kenmerken · Double Enghien Blonde

Categorie:Bier
Producent: Enghien
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 7%
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Enghien

Double Enghien Blonde

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Double Enghien Blonde heeft een bruinrood bijna als een bloedsinaasappel.
 • Geur: Zeer sterke tonen van rozijnen en dadels. Bready gist, mout en koekjes.
 • Mond: Subtiele tonen van rozijnen en andere donkere vruchten. Het heeft een zeer subtiele zoetheid. Gevoel in de mond: Medium body en middelhoge koolzuur. Een beetje boter.

ABV: 7.5% Vol

Biersoort: Craft

Enghien

Enghien Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Double Enghien Blonde

Gepubliceerd op 05.08

4/5

Double Enghien Blonde

De originele Double Enghien dat werd gebrouwen door Tennstedt-Decroes, in Edingen, was een amber saison. Bij Brasserie de Silly de brouwerij kocht, veranderden ze het in een rechte blond bier, omdat ze al een saison gehad - de Saison de Silly. Verschillende varianten van de Double zijn inmiddels geïntroduceerd.
De hoge gisting, regionale stijl bier heeft pittig en hoppig aroma's die voor het eerst met een schouderophalen van de zuurgraad op de tong en een mooie droge bittere nasmaak toeslaan. Het is een goed uitgebalanceerde blond bier, waarin geen ingrediënt is overweldigend.

Meer meningen over Double Enghien Blonde

Gepubliceerd op 13.18

4 /5

La Brasserie de Silly, opgericht in 1850, de Silly Brouwerij is een ambachtelijke brouwerij gevestigd in Silly, België, in de provincie Henegouwen. In 1947, de activiteit van de brouwerij neemt de boerderij. Het produceert een hoge gisting bieren zoals Grisette, Saison en Scotch. In 1950 verkoopt zijn eerste pils. In 1975 kocht ze de brouwerij Tennstedt Decroes in Enghien, waardoor het Double Enghien aan haar assortiment aan bieren toe te voegen. De onderzoeksinspanningen van deze onafhankelijke familiebedrijf dan leiden tot de oprichting van het witbier Titje (1990) en Groen en Pink Killer bieren Killer.Une Belgische eeuwenoude traditie vandaag bestendigd door de 5e generatie en unaniem geprezen voor zijn bieren hoge kwaliteit. BELGISCH BIER en evenwichtige FRESH

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier