Double Perle

Weird Beard (Bier)

5,75€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

5,75€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

5,75/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.08 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Slechts 1 stuks!

Weird Beard bereidt Double Perle (5,75€), een bier uit Engeland die een alcoholgehalte bevat van 8º. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Double Perle volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Double Perle

Categorie:Bier
Producent: Weird Beard
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 8%
Land: Engeland

Beschrijving · Weird Beard

Double Perle

Producent: Weird Beard

categorie: Bier

Weird Beard

Weird Beard Bier kopen:

Meer meningen over Double Perle

Bierhut

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Double Perle is het 100ste brouwsel dat van de hand van Weird Beard is gekomen. Om dit heugelijke feit te vieren besloten de brouwers een upgraded versie van een klassieker te brouwen. Het recept is gebaseerd op Perle dat al in een beginstadium groot favoriet was van de brouwers. Het recept is bijna gelijk met als groot verschil dat er minder water is gebruikt. De smaken worden daardoor intenser en het alcoholpercentage hoger. Dit bleek zo'n groot succes dat ook dit bier inmiddels in het vaste assortiment is opgenomen. Let wel: het bier wordt steeds maar in zeer gelimiteerde opgaven gebrouwen op=op dus.
Saveur Bière

Gepubliceerd op 04.45

4 /5

Double Perle Is een Imperial Stout gebrouwen door Weird Beard. Gregg en Bryan, de twee oprichters, begon te brouwen thuis in kleine hoeveelheden voor de lol. Dan volgt de rage veroorzaakt door hun bieren in de lokale en nationale amateur-wedstrijden, creëren ze hun brouwerij in Londen. Deze Imperial Stout heeft een zwart donker bruin gewaad waarover vormt een beige schuim. De aroma's onthullen notes versgemalen zwarte peper, chocolade, gebrande koffie en gebrande mout. Het mondgevoel is vettig en biedt smaken van chocolade, koffie en geroosterde karamel.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier