Emelisse Tipa

Emelisse (Bier)

3,70€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

22,20€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

44,40€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

3,70/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.05 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Emelisse bereidt Emelisse Tipa (3,70€), een bier indian pale ale geproduceerd in Nederland die 10º ABV heeft. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Emelisse Tipa met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Emelisse Tipa

Categorie:Bier
Producent: Emelisse
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 10%
Biersoort: Indian Pale Ale
Land: Nederland

Beschrijving · Emelisse

Emelisse Tipa

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Emelisse Tipa heeft een koperen kleur, met een rijke en romige laag witte schuim dat blijft in de beker tot het einde.
 • Aroma: Het aroma hints van pijnbomen, bloemen, hars, citrus en grapefruit worden gezien in de achtergrond is licht geroosterd malts waarderen.
 • Body / Smaak: De smaak is een vrij bitter bier, op smaak gebracht met hars, worden geroosterd malts opgemerkt, dat is nogal merkwaardig geval van een IPA, en diepe citrus en tropisch fruit verschijnen. De afwerking droog en duurzaam is en koolzuur is in perspectief, alcohol is zeer goed geïntegreerd en maakt je heel goed te drinken.

Biersoort: Triple IPA

LAND: Nederland

Emelisse

Brouwerij Emelisse: Lekker genieten in een brouwerij De centrale ligging, de stijlvolle uitstraling en de combinatie met de brouwerij maken van Restaurant Emelisse de ideale plaats voor een lunch of diner voor jong en oud. Bovendien is Brouwerij Emelisse de uitgelezen lokatie om een...

Emelisse Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Emelisse Tipa

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4/5

Emelisse Tipa

BasBrasserie EmelisseLa Emelisse TIPA is een racy bier gebrouwen met drie verschillende hop. Het moet je niet onberoerd laten!
herkomst Land
-BasLa Bier Emelisse Triple IPA (TIPA) heeft t é é é e messing met drie keer meer dan een conventionele bier hop, waardoor het een goed karakter getemperd é! Onder zijn vasthoudend kleine witte schuim achter haar mooie amberkleur & eacute e ondergedoken fruitsmaken é s, grapefruit en perzik met name Sucr é s en enigszins bitter. Rac e é een bier dat je niet zou moeten verlaten onverschillig é huur! Emelisse Brouwerij is zowel een hotel, een restaurant en brasserie situ & eacute s Kamperland Nederland. Erkend voor het ontwerpen van innovatieve producten en hoge kwaliteit & eacute, de Brasserie biedt een ruime keuze aan bieren, variërend van 3 tot 11 alcohol. Laat u verleiden door het vlaggenschip producten waarvan bekend is dat de brouwerij aan de & eacute internationale schaal, maar ook door hun nieuwe recepten die ooit is gemaakt é tieve hebben gemaakt. . .

Meer meningen over Emelisse Tipa

Anoniem

Gepubliceerd op 11.27

4 /5

Naast Double IPA komen de brouwers van Emelisse nu ook met een Triple IPA. Dit betekent dat er drie maal zoveel hop is gebruikt en dat proef je!
Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Naast Double IPA komen de brouwers van Emelisse nu ook met een Triple IPA. Dit betekent dat er drie maal zoveel hop is gebruikt en dat proef je!
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

We zullen niet bemoeien te vertellen, dit bier heeft karakter! Gebrouwen met hop drie keer meer dan een conventionele bier, deze drievoudige IPA zal zeker niet verlaten onverschillig en grotendeels zal een beroep op uw smaakpapillen. Het komt uit de traditionele Nederlandse Emelisse brouwerij die ook dient het restaurant, bekend om de kwaliteit van haar producten en haar expertise in heel Nederland. Amber oranje, het heeft een beetje eigenwijs wit schuim en biedt aroma's van zowel fruitige als grapefruit en perzik, zoete en nogal bitter.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier