Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Bier

Fucking Hell

330ml

1,58€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Fucking Hell
Inhoud: 33cl
Alcoholpercentage: 4.9%
Biersoort: Pilsener
Land: Duitsland
Fucking Hell : een bier pilsener van de bierbrouwerij Fucking Hell afkomstig uit Duitsland die een ABV van 4.9º heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Fucking Hell 3,5 punten uit 5.

Bereiding van Fucking Hell

Fucking Hell

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Fucking Hell wordt weerspiegeld in het glas met een geel goud en zuivere witte bloem poriën dik is typisch voor dit type bier.
  • Aroma: De neus onder de indruk helder met verse smaken, mout en kruidig.
  • Smaak: malt verschijnt glad en volledig aan de mond, aangevuld met enkele sprongen en korrels, gevolgd door een glad, licht zuur en droog.

PRODUCT: Dammit wordt gemaakt in Hartmannsdorf in Chemnitz en verkocht door neuken de hel GmbH. Interessant is dat de woordspeling: hoewel aanvankelijk een plaats in Oostenrijk (waar het bier werd gebrouwen voor de eerste keer) met de vangst, zei: "Hell," zei het brouwen van München, wat in het Engels betekent "de hel verdoemen. " was dat was de reden waarom de inschrijving van het merk herhaaldelijk afgewezen door de Duitse en Europese autoriteiten, maar toch uiteindelijk goedgekeurd. De ongebruikelijke naam is Fucking Hell een naam over de hele wereld, maar het bedrijf moest de financiering van een veel publiciteit.

LAND: Duitsland.

Type gisting wordt gevuld met wort 11-13%. Dit beschrijft de ingrediënten die zijn vrijgegeven van mout, zoals mineralen, vitaminen en mout suiker. Het wordt uitsluitend gemaakt van gerst, hop en water volgens de Duitse Reinheitsgebot. Zijn zoetheid dat het feit dat slechts een klein deel van hop is opgenomen ontvangt. In de brouwerij lage gisting, gisting bij 10,05%, hetgeen vereist constante koeling in de fabricage en opslag plaatsvindt.

BIER TYPE: heldere volle bier.

ABV: 4,9%

Meer zien

Reviews van Fucking Hell

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.