Fuller's Esb Champion Ale 50cl

Fuller's (Bier)

3,10€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Fuller's Esb Champion Ale 50cl te kopen op dit moment.

De bierbrouwerij Fuller's heeft Fuller's Esb Champion Ale 50cl gecreëerd, een bier speciaal van oorsprong uit Engeland die beschikt over 5º ABV. De klanten van Drinks&Co geven deze Fuller's Esb Champion Ale 50cl 4 punten uit 5.

Kenmerken · Fuller's Esb Champion Ale

Categorie:Bier
Producent: Fuller's
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Speciaal
Land: Engeland

Beschrijving · Fuller's

Fuller's Esb Champion Ale 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Fuller's Esb Champion Ale 50cl draagt ​​een donker oranje kleur met een romige schuim en van een redelijke lengte.
 • Aroma: licht zoete karamel geur, met die andere touch licht gezouten
 • Body / Smaak: Sweet karamel op het eerste, maar het verlaten van een bittere hop nasmaak (typ de meeste "gewone" bieren, maar zeer subtiel en mooi)

Biersoort: Bitter

ABV: 5.9%

Fuller's

Griffin Brewery Fuller is de thuisbasis van een familie van bieren erkend als een van de beste in de wereld. Ons assortiment van bieren is een schitterende reeks van prijzen gewonnen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, met inbegrip van wordt genoemd Kampioen Bier van...

Fuller's Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Fuller's Esb Champion Ale 50cl

Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4/5

Fuller's Esb Champion Ale 50cl

ESB van de Fuller's (Extra Special Bitter) is een sterk bier, moutige en hoppige robuust, bovendien is het rijker aan alcohol dan normaal bitter. BSE werd in Fuller's familie gelanceerd in 1971 als een winter bier een biertje genaamd Old Burton Extra vervangen. Aangezien bier heeft opgedaan in reputatie, wordt het bier van het jaar in 1978, en ze blijft titels sinds winnen. Met drie awards van het jaar bier, twee bier Prix wereldkampioen, en nog veel meer gouden medailles per se, BSE is gewoon een Champion Ale. BSE heeft een prachtige mahonie uitstraling. Het bier bladeren verschijnen een lichte smaak van kersen en oranje, gecompenseerd door een moutige zoete karamel. Een biertje aan te bieden of veroorloven om deze bijzondere Ale meerdere prijzen te ontdekken.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Bier