Trends:

Bier

Fuller's Esb Champion Ale 50cl

50cl

3,10€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Fuller's
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Speciaal
Land: Engeland
Bereidt door Fuller's, Fuller's Esb Champion Ale 50cl is een bier speciaal afkomstig uit Engeland die een alcoholgehalte bevat van 5º. De klanten van Drinks&Co geven deze Fuller's Esb Champion Ale 50cl 4 punten uit 5.

Bereiding van Fuller's Esb Champion Ale 50cl

Fuller's Esb Champion Ale 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Fuller's Esb Champion Ale 50cl draagt ​​een donker oranje kleur met een romige schuim en van een redelijke lengte.
 • Aroma: licht zoete karamel geur, met die andere touch licht gezouten
 • Body / Smaak: Sweet karamel op het eerste, maar het verlaten van een bittere hop nasmaak (typ de meeste "gewone" bieren, maar zeer subtiel en mooi)

Biersoort: Bitter

ABV: 5.9%

Meer zien

Het merk

Fuller's

Fuller's

Griffin Brewery Fuller is de thuisbasis van een familie van bieren erkend als een van de beste in de wereld.

Meer over het merk

Reviews van Fuller's Esb Champion Ale 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Fuller's Esb Champion Ale 50cl:Waarderen Fuller's Esb Champion Ale 50cl:

4 /5

ESB van de Fuller's (Extra Special Bitter) is een sterk bier, moutige en hoppige robuust, bovendien is het rijker aan alcohol dan normaal bitter. BSE werd in Fuller's familie gelanceerd in 1971 als een winter bier een biertje genaamd Old Burton Extra vervangen. Aangezien bier heeft opgedaan in reputatie, wordt het bier van het jaar in 1978, en ze blijft titels sinds winnen. Met drie awards van het jaar bier, twee bier Prix wereldkampioen, en nog veel meer gouden medailles per se, BSE is gewoon een Champion Ale. BSE heeft een prachtige mahonie uitstraling. Het bier bladeren verschijnen een lichte smaak van kersen en oranje, gecompenseerd door een moutige zoete karamel. Een biertje aan te bieden of veroorloven om deze bijzondere Ale meerdere prijzen te ontdekken.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk