Fuller's London Porter 50cl

Fuller's (Bier)

3,36€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Fuller's London Porter 50cl te kopen op dit moment.

Van bierbrouwerij Fuller's ontvangen wij Fuller's London Porter 50cl een bier porter uit Engeland die een ABV van 5º heeft. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Fuller's London Porter 50cl hebben gegeven.

Kenmerken · Fuller's London Porter

Categorie:Bier
Producent: Fuller's
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Porter
Land: Engeland

Beschrijving · Fuller's

Fuller's London Porter 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Fuller's London Porter 50cl heeft een donker bruin lichaam met een medium, schuimige, tan hoofd.
 • Geur: Aroma moutig (geroosterde karamel, licht) met tonen van koffie, chocolade, noten, zoethout (nog duidelijker wanneer het bier verwarmt een beetje) en misschien wat rozijnen.
 • Mond: Bittere smaak met een lichte zoetheid en matige bittere afwerking gebrande koffie in de afdronk. Medium body met zalvende textuur, zachte koolzuur.

ABV: 5.4% Vol.

BIERSOORT: Porter

Fuller's

Griffin Brewery Fuller is de thuisbasis van een familie van bieren erkend als een van de beste in de wereld. Ons assortiment van bieren is een schitterende reeks van prijzen gewonnen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, met inbegrip van wordt genoemd Kampioen Bier van...

Fuller's Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Fuller's London Porter 50cl

Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4/5

Fuller's London Porter 50cl

London Portor van Fuller\\'s heeft al over de hele wereld prijzen in de wacht gesleept voor haar uitstekende porter. Dit bier is een klassieke porter met rijke diepe en complexe smaken.

Meer meningen over Fuller's London Porter 50cl

Anoniem

Gepubliceerd op 11.27

4 /5

London Portor van Fuller\\'s heeft al over de hele wereld prijzen in de wacht gesleept voor haar uitstekende porter. Dit bier is een klassieke porter met rijke diepe en complexe smaken.
SW Spirituosen Wolf

Gepubliceerd op 05.08

4 /5

Fuller's oorsprong fabrikant Fuller Engeland is de oudste brouwerij in Londen en is het brouwen sinds 1630 in hetzelfde gebouw bier. Fuller is een familiale brouwerij, die is gelegen in het westen van Londen. De brouwerij staat bekend om de uiterst competente afhandeling van hun hop mengsel. Beschrijving Fullers London Porter is gebrouwen in drie verschillende rassen van mout, elk met hun eigen karakter en de daaruit voortvloeiende romige smaak die wordt gecompenseerd door de elegante traditionele voor dit type bier Fuggle hop. Het resultaat is een zachte en zwaar bier tegelijkertijd met een koffie-achtige smaak en een aangename nasmaak. Aanbeveling Serveer gekoeld tot zware eten! De oorsprong van Porter leiden terug naar Londen in de vroege negentiende eeuw, toen gemengd bier rails van twee of drie biertjes waren populair. In het algemeen was het een oude, goed verküptes of abgestandes donker bier - met een nieuw donker bier en een licht bier. Het was echter tijdrovend drie vaten te trekken voor de gast gastheer voor een pint, zodat de London brouwerijen gebrouwen nieuw bier naar smaak van dergelijke mengsels. Hoge geroosterde mout was het gedurende de donkere, bewolkte en hoppig. Het was ook gemakkelijk te produceren in grote hoeveelheden en geoptimaliseerd om de zachte bronwater of London.
Saveur Bière

Gepubliceerd op 05.21

4 /5

De Fuller's London Porter, wordt algemeen beschouwd als de beste Portier van de wereld hebben prijzen gewonnen in de hele wereld, van Londen Porter is regelmatig een aantal bieren op het terrein Porter RateBeer referentie. Dit bier dateert uit het begin van de achttiende eeuw, en het succes is uitgegroeid tot ver buiten zijn land, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten via Australië naar huis. De kleur is donkerbruin eerst en doet denken aan de kleur mahonie. Neus kant, kunt u uitzonderlijk rijk aroma voelen, met noten van koffie, zoethout, karamel, donkere chocolade, mokka of droge bladeren. Eenmaal in de mond, is een zacht en romig stout ontdekt, met houtachtige smaken en warm, waardoor de uiteindelijke een perfecte balans tussen mout en zoete smaken zoals chocoloat of koffie geeft.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier