Trends:

Bier

Vat Franziskaner Weissbier 5L

5L Inhoud

27,03€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Spaten-Franziskaner
Volume: 500cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Lager
Land: Duitsland
Vat Franziskaner Weissbier 5L : een bier lager van de bierbrouwerij Spaten-Franziskaner gefermenteerd in Duitsland die 5º ABV bevat. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Vat Franziskaner Weissbier 5L bij Drinks&Co.

Bereiding van Vat Franziskaner Weissbier 5L

Vat Franziskaner Weissbier 5L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Fûtfranziskaner Weissbier 5L heeft een oranje kleur met gouden tinten aangevuld met een transparante heldere toon lijkt volheid te geven aan het schip en een rijk en zijdeachtig wit schuim, die het bier een schijn van sensualiteit geeft. De smaak vult de aroma's, met de aanwezigheid van citrus, snoep, zachte bananen, kruidnagel en andere specerijen.
 • Geur: Het heeft een licht, evenwichtig lichaam en een textuur die is zeker een genot op de lippen. Zo goed hefeweizen, zeer geparfumeerd, met een scala aan aroma's van bananen, noten, bloemen en aromatische soorten.
 • Mond: De smaak is semi droge afdronk, die tot leven komt met een licht stekend gevoel op de tong eindproduct van een royale koolzuur en de aanwezigheid van een steeds rusteloos gist. Uiteindelijk een Duitse klassieker, een referentie in zijn stijl en een smakelijke optie voor het brouwen van alle tijden.

ABV: 5% Vol

Biersoort: Lager

Meer zien

Reviews van Vat Franziskaner Weissbier 5L

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Vat Franziskaner Weissbier 5L:Waarderen Vat Franziskaner Weissbier 5L:

4 /5

Het Franziskaner Weissbier bier is een soort bier "Weissbier", wat betekent dat het wordt gebrouwen met mout gemaakt ten minste 50% tarwe. Het Franziskaner, beschouwd als een van de beste bieren van de bestaande tarwe wordt gebrouwen voor het aandeel met 75% tarwe en 25% gerstemout. Franziskaner Weissbier Deze ontwikkelt zich in het glas een prachtige blonde met roze hoogtepunten. Gesteund door een aanzienlijke bruisen, het schuim is royaal en hardnekkig. Het presenteert de neus typische aroma's van een goede Weissbier met fruitige geuren zeer uitgesproken citrus en bananen ester die vergezeld gaan van kruidige aroma's van peper en gist. In de mond bestaat er een structuur nabij de smaak olfactorische structuur met stompe fruitsmaken en een duidelijke dominantie van bananen. De pittige voel me zo erg duidelijk met peperige aantekeningen gevolgd door kruidnagel en vanille aroma toetsen. Uiteindelijk is het Franziskaner bier is een uitzonderlijke, zeer verfrissend en is een referentie in stijl tarwe bieren. Merk op dat tarwebieren meerdere zeer soortgelijke naam kunnen nemen, zoals Weizen, Hefeweizen, Weissbier, Kristalweiss. . . De naam van het Franziskaner bier komt van het klooster, gelegen in de voorkant van de brouwerij. Een bierproeven ideaal in zijn Franziskaner glas! In dit vat 5 standaard liter, het vereist geen biertap.
Meer zien
,

Fût Franziskaner Weissbier 5L