Guinness Dublin Porter 50cl

Guinness (Bier)

3,70€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Guinness Dublin Porter 50cl te kopen op dit moment.

Guinness bereidt Guinness Dublin Porter 50cl , een bier porter vanuit Ierland die een alcoholgehalte heeft van 3.8º. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Guinness Dublin Porter 50cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Guinness Dublin Porter

Categorie:Bier
Producent: Guinness
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 3.8%
Biersoort: Porter
Land: Ierland

Beschrijving · Guinness

Guinness Dublin Porter 50cl

Proeven:

 • Kleur en presentatie: robijnrood, schuimige hoofd
 • Aroma: subtiele tonen van toffee / karamelsaus en smaken subtieler hop
 • Smaak: mild aroma, niet overdreven gebrand, meer gericht mout caramel. zoete en eenvoudige afwerking, met een tussenliggende zoete sensatie in de mond

Brouwerij: Guinness

Land: Ierland

BIER TYPE: Wear / Brown

ABV 3,8% vol

Guinness

Guinness Bier kopen:

Meer meningen over Guinness Dublin Porter 50cl

Planete Drinks

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

licht, maar evenwichtig bier, en een perfect uitgebalanceerde bitterheid. Zacht en zoet, het is ook geïnspireerd door een recept van de oude, gedateerde 1796. Vandaag werd de hoeveelheid hop daar verminderd en rijpingstijd verkort. Bij de proeven, worden gedetecteerd lichte karamel en subtiel hoparoma. het aanbieden van een zoete en eenvoudige finale in de mond, met een lichte zoete sensatie. . Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.
La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 05.11

4 /5

Ierland St James Gate Brewery Guinness bier Dublin Porter biedt tonen van mout en toffee sal & eacute. Zij zullen genieten, zonder mankeren, hardcore fans van Guinness!
Country Irtande Brasserie Saint James Gate Type Draag Kleur Bruin Volume 50 cl Degree & eacute alcohol 3, 8 ° Guinness viert haar glorieuze verleden & eacute inleveren tot op heden twee echte ales dat dateert uit de late achttiende eeuw: Guinness Porter Dublin en Guinness West Indies Porter. Guinness bier Dublin Porter is uit de C & eacute mous St. James's Gate brouwerij in Dublin. Tamelijk zacht, het biedt subtiele tonen van mout, chocolade en butterscotch sal & eacute. Zij zullen genieten, zonder mankeren, hardcore fans van Guinness!
Bierhut

Gepubliceerd op 04.52

4 /5

Na jaren heeft Guinness weer eens nieuw bier op de markt gebracht o.a. de Dublin Porter. Dit bier is geïnspireerd op een recept uit de 19e eeuw de gouden jaren van de Ierse Porters. Porter bier was destijds het bier voor de werkende man dat werd gedronken na een lange dag hard werken. De huidige Guinness Dublin Porter zou niet hebben misstaan in die tijd. Het bier heeft een mooie donkere kleur en een lichte smaak van laurier drop chocolade en gebrande mouten. Verwacht geen stevige Porter maar een goed doordrinkbaar bier dat uitermate geschikt is als afzakkertje na een lange dag hard werken.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Bier