• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Hercule Stout

Brasserie Des Légendes (Bier)

3,75€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

22,50€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

45,00€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

3,75/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.05 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

De bierbrouwerij Brasserie Des Légendes heeft Hercule Stout (3,75€) gecreëerd, een bier stout geproduceerd in België en met hoge gisting die over een ABV van 9º beschikt. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Hercule Stout hebben gegeven.

Kenmerken · Hercule Stout

Categorie:Bier
Producent: Brasserie Des Légendes
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 9%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Stout
Land: België
Serveertemperatuur: 4ºC

Beschrijving · Brasserie Des Légendes

Hercule Stout

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Hercule Stout heeft een donkerbruine kleur.
 • Geur: Roken, gezouten hazelnoot caramel in het aroma.
 • Mond: moutige smaak, licht bitter met een rokerige nasmaak.

ABV: 9% Vol

Biersoort: Dik

Brasserie Des Légendes

Brasserie Des Légendes Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Hercule Stout

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4/5

Hercule Stout

België Brouwerij van L & eacute legendes Belgisch bier met een stevige zwarte kleur, een neus en alcoolis mout é é volgde een mooie bitterheid in de mond.
Capaciteit: 33cl
Level: 9 °
Oorsprong: België
 Giant brouwerij is gevestigd in Ath (België), waar Peter Delcoigne begon haar brouwerijactiviteiten in 2000 Ath brouwerij heeft zijn wortels in de middeleeuwse platteland en is nu het bier stroom missen van de Giants (Gouyasse). In 2006 fuseerde de brouwerij met de Brasserie Ellezelloise (Ellezelles - Quintine): Brouwerij Legends was geboren. . . Jong bedrijf betekent niet te vergeten de tradities. Het brouwsel methode van Pierre en Vinciane, meesters van de plaats, is het infuus, de oudste geoefend. Sommige van het materiaal dateert uit de late 19de eeuw, een ander jaren '30 Beer Brune Hercules heeft een bijna ondoorzichtige zwarte jurk bedekt met een dichte schuim, fijn en kleurrijk. Moutige en alcoholische neus, mond onthult een ruwe textuur en een zekere bitterheid.

Meer meningen over Hercule Stout

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Hercule Stout is vernoemd naar de detective Hercule Poirot die werd geboren op 1 april 1850. In 2012 werd dit mooie bier nog verkozen tot beste Wallonische Stout dit had het bier te danken aan de ge
Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Hercule Stout is vernoemd naar de detective Hercule Poirot die werd geboren op 1 april 1850. In 2012 werd dit mooie bier nog verkozen tot beste Wallonische Stout dit had het bier te danken aan de ge
Online Drink Shop

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

De naam van dit bier is geïnspireerd door de beroemde Belgische detective Poirot Hercul, geboren uit de pen van Agatha Christie. Gerijpt in eiken vaten Duits, voor dit bier worden alleen gebruikt mout en hop zonder toevoeging van suiker of specerijen. Door velen beschouwd als een echte must, waar klassiek voorbeeld van stout Belgische, heeft fijne en aanhoudende schuim, zwarte koffie, dezelfde koffie die zacht is gevonden nell'aroma, met aantekeningen rijke chocolade, gedroogd fruit en geroosterde mout . Ondanks de sterke alcoholgehalte heeft een rond lichaam en zeer eenvoudig te drinken, zacht, taai, met aantekeningen gearomatiseerd rozijnen, melasse, en de klassieke van stout. Niet overdreven bruisend, heeft uiteindelijk zacht, evenwichtig en vrij lang. Het beste van de stout Belgische smaak.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier