Hertog Jan Dubbel 50cl

Hertog Jan (Bier)

7,48€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Hertog Jan Dubbel 50cl te kopen op dit moment.

Hertog Jan Dubbel 50cl : een bier dubbel van de bierbrouwerij Hertog Jan van oorsprong uit Nederland die 7º ABV heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Hertog Jan Dubbel 50cl 4 punten uit 5.

Kenmerken · Hertog Jan Dubbel

Categorie:Bier
Producent: Hertog Jan
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 7%
Biersoort: Dubbel
Land: Nederland

Beschrijving · Hertog Jan

Hertog Jan Dubbel 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Hertog Jan Dubbel 50cl is donker bruin met een schaars en lage midden-koolstofarme gebruikelijk. Zijn textuur is redelijk stout waarderen de beweging van het glas. Het maken van een subtiele beige mousse.
 • Aroma: Teken prachtig en gedistilleerd met geaccentueerde noten, herinneren de Whiskey. Oprichting gedefinieerd gebracht gevoelens ten opzichte van fijne malts, waardoor de aandacht melasse en een lichte toffee verlof.
 • Body / Smaak: March maltose leunt manier, waardoor een opvallend spel caramel nuances. Na opnieuw herinneren de toffee, dat soort mix delicate hints van marsepein en hints van anijs wordt geladen. Eindigt met fruitige noten van abrikoos. Interessant voorstel.

Biersoort: Dubbel / Brune

LAND: Nederland

Hertog Jan

Hertog Jan Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Hertog Jan Dubbel 50cl

Saveur Bière

Gepubliceerd op 11.56

4/5

Hertog Jan Dubbel 50cl

De Hertog Jan Dubbel is een bier in de grootste traditie van Belgische Doubles. Dit bier proeven is zeker om uw zintuigen te prikkelen. Zo, een bierbrouwerij aan de Arcense proeven in een trappist kelk soort glas voor nog meer plezier! Deze Nederlandse bier in het glas is versierd met een bruine kleur met rode highlights, overhangende door een royale beige wit schuim. De neus is in het bijzonder gericht op gedroogde vruchten, mout en zoete specerijen. In de mond vinden we zowel malt karamel, specerijen en een fijne bitterheid dankzij late hoppen maar succesvol. Dit goudsmid bier, dat is, als je een echt succes zult begrijpen is zeker een eerste stap voordat de Hertog Jan Grand Prestige.

Meer meningen over Hertog Jan Dubbel 50cl

Smedt Roelofs

Gepubliceerd op 06.08

3.5 /5

Hertog Jan Dubbel 50cl correct

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier