Trends:

Bier

Hornbeer Dryhop 50cl

50cl

6,90€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Hornbeer
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Ale
Land: Denemarken
Hornbeer is de producent van Hornbeer Dryhop 50cl , een bier geproduceerd in Denemarken die beschikt over 5º ABV. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Hornbeer Dryhop 50cl hebben gegeven.

Bereiding van Hornbeer Dryhop 50cl

Hornbeer Dryhop 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Hornbeer Dryhop 50cl heeft een gouden kleur.
 • Geur: Mango en hop op de neus, met tonen van perzik en lychee.
 • Mond: aangename fruitige smaak met mango en lychee.

ABV: 5% Vol.

BIERSOORT: Ale

Meer zien

Reviews van Hornbeer Dryhop 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Hornbeer Dryhop 50cl:Waarderen Hornbeer Dryhop 50cl:

4 /5

Denemarken Deens Bier Hornbeer soort ALE messing é e Amarillo hop waarvan zij frisheid en geret é é geeft.
Capaciteit: 50cl
Graad: 5 °
Herkomst: Denemarken
 De Hornbeer Dryhop is een soort pils ALE geproduceerd door de Deense microbrouwerij Hornbeer. Gebrouwen met Amarillo hop alleen, het heeft een goudblonde jurk licht bewolkt met een dikke laag schuim. Op de neus, deze blonde bier heeft aroma's van citrusvruchten zoals citroen of grapefruit, maar ook tropisch fruit en hop, een zeer fruitige en aangename mix. In de mond, de lichtheid en frisheid zijn weer aanwezig, met tonen van grapefruit, tropisch fruit en natuurlijk veel van de hop, die teruggaat bitter van smaak brengt.
Meer zien
,

4 /5

De Hornbeer Dryhop is een soort pils bier geproduceerd door de Deense microbrouwerij Hornbeer. Gebrouwen met alleen Amarillo hop, heeft het een goudblond licht bewolkt jurk versierd met een dikke laag schuim. Op de neus, dit pils heeft aroma's van citrus zoals citroen of grapefruit, maar ook tropisch fruit en hop, een zeer fruitige en aangename mix. In de mond, lichtheid en frisheid zijn weer aanwezig, met tonen van grapefruit, exotische vruchten en natuurlijk heel veel hop, dat brengt bittere nasmaak. Een mooie Deense ontdekking voor de ogen gesloten voor de liefhebbers van fruitige en hoppige bieren te testen!
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk