Iron Maiden Trooper 50cl

Robinsons (Bier)

4,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

26,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

35,20€ + 9,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

4,40/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.06 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Iron Maiden Trooper 50cl (4,40€), een bier van de bierbrouwerij Robinsons ale uit Engeland met hoge gisting die over een ABV van 4º beschikt. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Iron Maiden Trooper 50cl met 4,5 punten uit 5.

Kenmerken · Iron Maiden Trooper

Categorie:Bier
Producent: Robinsons
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 4%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Ale
Land: Engeland

Beschrijving · Robinsons

Iron Maiden Trooper 50cl

Robinsons

Robinsons Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Iron Maiden Trooper 50cl

Gepubliceerd op 11.08

4/5

Iron Maiden Trooper 50cl

Ontwikkeld door Iron Maiden zanger en fervent ale fan Bruce Dickinson, deze premie bitter is rijk aan mout aroma's en aantekeningen van citrus. Bobec, Goldings en Cascade hop bieden een vleugje citroen.

Meer meningen over Iron Maiden Trooper 50cl

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Dit bier van de Robinsons brouwerij is een ode aan Iron Maiden. Bruce Dickinson de zanger van Iron Maiden heeft meegeholpen met het ontwikkelen van dit bitter Engelse bier.

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

De Trooper bier door de Britse heavy metal band Iron Maiden en gebrouwen door Robinsons brouwerij. In plaats van het aanbieden van ons slechts een label-bier, hebben brouwers de beste grondstoffen geselecteerd in het bijzonder het gebruik van Goldings en Cascade hop ... Een bier dat alle fans van de band Iron Maiden zal verrukken !. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Gepubliceerd op 05.12

4 /5

The Trooper Iron Maiden, wiens promotor van zijn ontwikkeling heeft de zanger Bruce Dickinson van deze legendarische groep, heeft een diepe oranje kleur met witte schuim van middellange duur. Het heeft een elegante aromatisch karakter van mout en hop. In de smaak het wordt gezien als een goed Engels Pale Ale, mout, met een licht overwicht van hop gebruikt, Bobec, Goldings en Cascade, die een zeer aangename zachte citrus geven.

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Dit bier van de Robinsons brouwerij is een ode aan Iron Maiden. Bruce Dickinson de zanger van Iron Maiden heeft meegeholpen met het ontwikkelen van dit bitter Engelse bier.

Gepubliceerd op 05.09

4 /5

The Trooper Iron Maiden is het resultaat van een samenwerking tussen de beroemde groep van Hard Rock Iron Maiden Engels en Frans brouwerij Robinsons. U zult begrijpen de naam van deze ale verwijst naar een van de belangrijkste onderdelen van de groep. Verre van een voorstel voor een label dat we gewoon bier, brouwers hebben de beste grondstoffen met behulp van in het bijzonder Goldings en Cascade hop geselecteerd. Indien echter blijkt dat dit bier een gouden jurk blond vrij standaard met daarboven een mooi wit schuim, is de neus onthult prachtige aspecten. Het is dus mogelijk om diepe citroen aroma's vinden en honing combineert mooi met moutige. In de mond vinden we alle bitterheid en verfrissend aspecten van een Engels bitter met een citrus rand en karamel. Eindelijk, hier is een bier dat zowel fans van Iron Maiden, maar ook mensen die genieten van de lichtere bieren moeten verrukken. Een ideale vriendin op een zonnige dag!

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.5/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Bier