La Trappe Tripel 75cl

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Bier)

5,95€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

35,70€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

71,40€ + 9,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

5,95/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.08 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven is de bereider van deze La Trappe Tripel 75cl (5,95€), een bier strong ale afkomstig uit Nederland die 8º ABV bevat. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze La Trappe Tripel 75cl met 4 punten uit 5.

Kenmerken · La Trappe Tripel

Categorie:Bier
Producent: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Volume: 75cl
Alcoholpercentage: 8%
Biersoort: Strong Ale
Land: Nederland

Beschrijving · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

La Trappe Tripel 75cl

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: La Trappe Tripel 75cl Crystal draagt ​​een licht oranje kleur en zichtbaar koolzuur dat een wit schuim, sponsachtige, rijk en slepende voor een tijdje creëert. Het heeft dan gebruikelijk in deze stijl, lichtgewicht transparant uiterlijk.
 • Aroma: Het aroma is een moutig, bloemige, fruitige en gebrande blend met een licht zure producten, zoals citrusvruchten. Zij bereidt de drank, dat is bevredigend.
 • Body / Smaak: De smaak is lekker licht, maar even intens. Presenteert een stortvloed van nuances die goed worden gevoeld. Hoogtepunten fruitig en citrus, zoals sinaasappel en citroen, daarna met mout, hop en caramel.

Type bier: Trappist Tripel

LAND: Nederland

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over La Trappe Tripel 75cl

Planete Drinks

Gepubliceerd op 17.35

4/5

Trappe Triple 75cl

TRAPPE TRIPLE 0,75L. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Meer meningen over La Trappe Tripel 75cl

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

La Trappe Tripel is een heerlijke tripel met een pittig karakter ondanks dat blijft het een frisse tripel om van te genieten! Deze variant komt in een grote fles van 75 cl.
La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

Van BasBrasserie KoningshoevenBière blond Trappist bijna stroperig, rond de mond, fruitig met wat bitterheid.
Capaciteit: 75cl
Graad: 8 °
Netherland
Om hun behoeften te voldoen, Koningshoeven monniken begonnen met het opruimen van de magere heide. Het bleek al snel dat dit werk kost meer dan hij gerapporteerd. We moesten snel een oplossing te vinden, vooral als kandidaten stroomden en het toevluchtsoord omgezet in een permanente basis. Toen duidelijk werd dat het bedrijf de gemeenschap niet kon voeden in een elementaire manier, de eerste overste, Dom Nivard Schweykart besloten om een ​​kleine brouwerij te beginnen. Dit feit was het begin van de enige Nederlandse trappist brouwerij. Ze nooit opgehouden aan de belangrijkste bron van inkomsten blijven voor de abdij, tot aan de huidige tijd. La Trappe wordt gebrouwen in de traditionele manier, volgens een recept ontwikkeld door de trappisten van Koningshoeven. Worden alleen natuurlijke ingrediënten zoals hop, gerstemout en gist. De brouwerij trekt water voor haar eigen bron. De specifieke gist werkt het beste tussen 18 en 20 ° C. Dit type fermentatie wordt "hoge gisting". Bier wordt gebotteld na de toevoeging van gist en suiker. Zo ontwikkelt zich een tweede gisting in de fles met het resultaat van een uniek aroma. De Triple Trap is een blond bier, de donkere abrikoos jurk en karmozijn tinten, heeft een wit schuim. De neus, licht vinous, wordt gekenmerkt door diepe tonen van mout en alcohol. Mond, bijna stroperig, is vrij rond en fruitig met wat bitterheid.
Bierhut

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

La Trappe Tripel is een heerlijke tripel met een pittig karakter ondanks dat blijft het een frisse tripel om van te genieten! Deze variant komt in een grote fles van 75 cl.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier