Lindemans Cassis 250ml

Lindemans (Bier)

1,75€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

10,50€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

21,00€ + 9,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

1,75/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.02 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Lindemans Cassis 250ml (1,75€), een bier van de bierbrouwerij Lindemans lambic gefermenteerd in België die een ABV van 3º bevat. 4,5 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Lindemans Cassis 250ml bij Drinks&Co.

Kenmerken · Lindemans Cassis

Categorie:Bier
Producent: Lindemans
Volume: 25cl
Alcoholpercentage: 3%
Biersoort: Lambic
Land: België

Beschrijving · Lindemans

Lindemans Cassis 250ml

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Lindemans Cassis 250ml heeft een donkere paarse kleur.
 • Geur: fruitig aroma vertelt je meteen dat er hier een beetje zwarte bes, plus er is ook een beetje wijn geur aanwezig.
 • Mond: De smaak is zeer bitter, niet zuur, maar echt smaakt naar zwarte bessen. De afwerking is zoet, perfect invullen van dit geweldig bier.

ABV: 3,5% Vol

Biersoort: Lambic

Lindemans

Lindemans Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Lindemans Cassis 250ml

Gepubliceerd op 14.34

4/5

Lindemans Cassis 250ml

Wanneer proefde eerst Lindemans Cassis, het is een beetje gedesoriënteerd, dégustons ons een biertje, dan is een goede wijn? Unieke en temperamentvol, werd de Lindemans Cassis ontworpen met een lambiek minimaal 1 jaar in verband met een filtraat zwarte bessen. De prachtige paarse jurk direct trekt het oog en toen ze vindt zichzelf in de mond, het toont een frisse en intense karakter die alleen kan worden gewaardeerd.

Meer meningen over Lindemans Cassis 250ml

Gepubliceerd op 15.10

5 /5

Zoet en fruitig
Anoniem

Gepubliceerd op 12.00

5 /5

5

Gepubliceerd op 04.18

4 /5

Dit is een redelijk zoet fruitbier op basis van zwarte bessen en lambiek het bier kan het beste worden gedronken als aperitief.

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

Is het een mousserende wijn of een biertje? De vraag is onder de fans het ontdekken van onze uitzonderlijke producten Cassis voor de eerste keer. Lindemans Cassis is een fruitig bier van lambiek, die door zijn kleur schaduwen van donkerpaars en zijn aroma's, spontaan herinnert aan de wijn. In de mond, de smaak van Lindemans Cassis is onnavolgbaar intens en wriemelende met late bitterzoete mond .. Te koop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Bier Brouwerij Lindemans Lambic fruit & eacute e intense aroma's van zwarte bessen smaak zure & eacute.
Capaciteit: 25cl
Oorsprong: België
 Sinds 1809 Lindemans acht generaties zijn er in geslaagd aan het hoofd van de brouwerij Lindemans in de Brusselse regio. Om het minder seizoensgebonden te laten werken, besloot ze om te beginnen aan Lambic brouwerij. Het was een groot succes, sinds die tijd, de brouwerij produceert Geuze en Kriek, lijken dan naar Faro, Framboos, Cassis en zondige in 1987. Slachtoffer van het succes, de brouwerij heeft ontwikkeld. Vandaag de dag 30% van de productie is voor de export. Lindemans Cassis heeft een donker paarse jurk. Het wordt bekroond door een kleine schuim beetje koppig. aroma's van cassis en rode bessen zijn te vinden in de neus. In de mond wordt aangezuurd met de lambik en zwarte bessen.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Lindemans Cassis is een bier op smaak met zwarte bessen sap gebrouwen sinds 1985 door de Belgische brouwerij Lindemans. Na voltooiing van het mengen, wordt de vloeistof geplaatst in gisting in eiken vaten, waardoor het bier al haar smaak palet ontwikkelen. Om deze tweede gisting schakelen, zullen zwarte bessensap toegevoegd naast de suiker die normaliter bier prettig fruitige complexiteit bieden! Het resultaat is een frisse en fruitige drank met een zuurtegraad Lambic bier in verband met de fruitige zoetheid van zwarte bessen. Deze drank heeft een paarsachtig rode jurk met een enorme kop van roze en romig schuim bedekt. Glas ontsnapt aroma's van cassis en rood fruit overheersen over alle andere geuren. In de mond, de smaak is zeer zoet met een goede zuurgraad en zwarte bessen smaak frank, wat leidt tot een droge houtachtige noot. Ze laat drinken als aperitief, maar gaat ook wonderwel met fruit desserts of chocolade. Serveer gekoeld tussen de 2 en 3 ° C!

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  2
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.5/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Bier