Trends:

België

Livinus Blonde

330ml Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Van Eecke
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 10%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Bitter
Land: België
Van Eecke produceert deze Livinus Blonde (52,08€), een bier bitter vervaardigd volgens hoge gisting en afkomstig uit België die beschikt over 10º ABV. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Livinus Blonde met 4 punten over 5.

Beschrijving van Livinus Blonde

Livinus Blonde

PROEFNOTITIES:

 • Voorkomen: Gouden kleur, troebel, neigend naar oranje, dichte en compacte schuim.
 • Aroma: Het is kruidig, met veel fruit.
 • Body / smaak: Flitsen van honing en karamel mout, de arm met een nota van hop bitters. Goed lichaam.

 

GISTING TYPE: High.

ABV: 10% Vol

Meer zien

Reviews van Livinus Blonde

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Livinus Blonde:Waarderen Livinus Blonde:

4 /5

België Brouwerij Van Eecke Belgian beer round en pittige blonde in de mond met noten van anijs en r & eacute dia's.
Capaciteit: 33cl
Graad: 10 °
Oorsprong: België
Van Eecke familiale brouwerij is gevestigd in Watou. In 1862 kocht de famile Van Eecke de brouwerij. Alleen hoge gisting bieren gebrouwen in de "Gouden Leeuw" achter de naam van de brouwerij. Na de tweede oorlog, de brouwer Albert Van Eecke begonnen met het produceren van een abdijbier: Het Kapittel. Livinus Het bier heeft een duidelijke en koperachtige blond jurk bedekt met een overvloed aan en aanhoudende schuim. Op de neus, zijn er aantekeningen van gerst en hop. Zijn mond is rond en kruidig. De Livinus brengt een zoete smaak met tonen van anijs en zoethout. Er is ook een goede evenwichtige bitterheid in de afdronk.
Meer zien
,

4 /5

Livinus Blond bier een sterk Belgisch bier van hoge gisting, dat wil zeggen, wat een hoge mate dalcool een blonde, 10%. Het verhaal van dit bier klinkt als een gebed dat je kunt vinden op het etiket dat het allemaal zegt: De Brouwer = kwaliteit. De kleur is oranje gele kleur en is bedekt door een wit compact schuim. Dit blond bier heeft een zoete smaak met een vleugje karamel, maar ook hints van gist en koriander. Bitterheid zal niemand onverschillig laten. De aroma's onthullen hints van mout, hop, met een vleugje fruit. De Livinus Blond wordt gebrouwen door Brouwerij Van Eecke, België.
Meer zien
,

4 /5

Blonde-stijl gerst wijn, goed uitgebalanceerd, licht bitter, bitter einde. Bruinachtig oranje. De neus is kruidig ​​en fruitig. De smaak is rijp, full-bodied, alcohol aanwezig is, stap in verfrissende zachte koolzuur en mond verlaten. UNAA sterk bier, om van te genieten met rundvlees, biefstuk of kip, licht gekruid.
Meer zien
,

Livinus Blonde 24