Trends:

Bier

Marston's Pedigree 50cl

50cl

3,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Marston S
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Ale
Land: Engeland
Marston S is de bereider van Marston's Pedigree 50cl , een bier ale gefermenteerd in Engeland die een ABV van 5º bevat. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Marston's Pedigree 50cl met 4 punten over 5.

Bereiding van Marston's Pedigree 50cl

Marston's Pedigree 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Marston's Pedigree 50cl geeft een nogal duister en compact schuim dat geeft luiheid vertrekken donkeroranje.
 • Aroma: Een zeer aangename geur, wat wordt bevestigd in de beker een typisch voorbeeld van een pale ale en een vleugje caramel mout te zijn.
 • Body / Smaak: we hebben een zachte toegang te keren in een bittere smaak. Deze bitterheid neemt het lichaam die vervaagt snel verlaten van een bittere nasmaak als ruw-hout-met bepaalde waterige nuances.

Biersoort: Pale Ale

Meer zien

Reviews van Marston's Pedigree 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Marston's Pedigree 50cl:Waarderen Marston's Pedigree 50cl:

4 /5

Marstons PEDIGREE 0,50L. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.
Meer zien
,

Marstons Pedigree 50cl

4 /5

Marston's Pedigree bier is een ale Premium. Dit bier nog steeds gebrouwen van natuurlijke en traditionele ingrediënten staat bekend om zijn kwaliteit. Dit bier wordt gebrouwen in Burton bron van water en het gebruik van traditionele variëteiten van gerst en hop (Maris Otter gerst en hop Fuggles en Goldings). enige criterium voor dit bier wordt nog steeds gebrouwen in eiken vaten van Burton Unie haar karakter, de kwaliteit en de smaak beter behouden. Veel brouwers hebben de traditionele brouwmethode verlaten als gevolg van de hogere kosten en de expertise die nodig is voor het onderhoud van de vaten. Wanneer u wilt ale uitzonderlijke drinken, dus probeer de Marston's Pedigree bier.
Meer zien
,